Domů Prodané zboží prodejce Sintunia Hvězda

Extrakt ze zeleného čaje je vyroben z listů zeleného čaje lyofilizací.  Zelený čaj obsahuje antioxidanty a rekordní počet nejsilnějších biostimulantů. Celkově zelený čaj obsahuje stovky užitečných látek, včetně cenných aminokyselin, bílkovin, tříslovin, enzymů a prakticky všechny vědecky známé vitamíny. Navíc vitamin P je v zeleném čaji několikanásobně vyžší  než u citrusů. Dále obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín C a  E.  Extrakt ze zeleného čaje má výrazné antiseptické a antibakteriální vlastnosti, zklidňuje a hojí poškozenou pokožku, normalizuje látkovou výměnu tkáně, čistí a zlepšuje pleť. Odstraňuje zarudnutí a podráždění, nadměrnou mastnotu a lesk. Skvělý nástroj pro mladou a problematickou pleť. Extrakt zlepšuje cirkulaci krve a lymfy, posiluje cévy a odstraňuje z těla toxiny. Kromě toho, extrakt ze zeleného čaje má pozitivní vliv na texturu kůže, vyhlazuje ji a změkčuje. Tyto vlastnosti určují využití zeleného čaje v boji s celulitidou. Regenerační a zvlhčující vlastnosti zeleného čaje, stejně jako schopnost pronikat do hlubších vrstev kůže kde ji úspěšně stimuluje, jej činí velmi vhodným pro zralou pleť. Jedinečné složení zeleného čaje jej dělá ideálním pro péči o pleť všech věkových kategoriích. Zklidňuje a hojí poškozenou kůži, zlepšuje ji, odstraňuje zarudnutí a nadměrnou mastnotu, bojuje s akné, čistí a zužuje póry, přispívá k normalizaci metabolických procesů ,zjemňuje a vyhlazuje vrásky, bojuje s předčasným stárnutím pokožky,  proti bledosti ,stimuluje tvorbu kolagenu a chrání před účinky negativních vlivů  životního prostředí. 

Ozdoba je vhodná pro tělo, ruce i obličej. Vychutnejte si jemnou svěžest. Bohatě pění a na pokožce zanechá jemný ochranný film. 

Tato krásná voňavá ozdoba je vyrobená z kvalitní certifikované anglické glycerínové hmoty.

Složení: kokosový, palmový, ricínový, světlicový olej, glycerin (rostlinného původu), čištěná voda, hydroxid sodný, sorbitol (přírodní, hydratační), sorbitan  oleát, oxid titaničitý (přírodní minerální bělidlo)

PRO VÝŽIVOVOU HODNOTU PŘIDÁNO :

bambucké máslo - krém s přírodními vitamíny, který obnovuje poškozené buňky, napíná a vyživuje pokožku, je vysoce hydratační

jojobový olej - je tekutý vosk, který se získává lisováním za studena z plodů ořechu Simmonds. Obsahuje aminokyseliny, které jsou shodné s kolagenem, který podporuje elasticitu pokožky. Dokáže se velice rychle absorbovat do pokožky aniž by ji zanechal mastnou. Vytváří ochrannou vrstvu proti ztrátě vlhkosti. Hojí drobné rány a odřeniny. Obsahuje vitaním E. Udržuje pokožku pružnou a sametově jemnou.

vitamin E - je přírodní antioxidant, zabraňuje stárnutí kůže, v produktu má také funkci konzervantu, výrazně prodlužuje trvanlivost výrobku, je vhodný také po slunění. Podílí se na regeneraci povrchových vrstev pokožky, zvyšuje pružnost svalů. Je protizánětlivý, zpevňuje cévní stěny a tím zlepšuje stav pokožky. Chrání jí před bledostí a únavou.

extrakt ze zeleného čaje

Dále přidány bezpečné kosmetické barvy a pro ozdobu kosmetické lesklé pigmenty.

Pro vůni dodána směs přírodních éterických olejů.

Hmotnost  je cca 60g

Autorský originální výrobek, vlastní neutuchající kreativita.

Veškeré informace jsou pouze pro informaci, o použití si zákazník rozhoduje sám.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sintunia
Katalogové č.: 8068371
Vloženo: 7.12.2016
Menu
--