Domů Prodané zboží prodejce indívo Hydrolát ? mateřídouška, dobromysl, řebříček 60ml

Bylinný hydrolát

Prvním pravidlem pro krásnou a zdravou pleť je ,,čistit a hydratovat". Pro tento účel jsou květinové vody, neboli hydroláty, ideálním prostředkem. Hydroláty neslouží k samotnému odličování, zato dodávají pleti potřebnou vlhkost, velmi jemně ji vyčistí, osvěží, tonizují a zanechají ji uvolněnou a připravenou pro další péči.

Výroba:

Květinové vody vyrábíme parovodní destilací čerstvých rostlin, při které vzniká také esenciální olej.  Během tohoto procesu se voda obohacuje o rostlinné vosky, které jsou pomocníky při hojení a regeneraci pokožky, dále pak o rostlinné biostimulátory, které obnovují přirozené funkce pokožky, urychlují hojení a skvěle hydratují.

Účinky:

  • Bylinná voda této kompozice (mateřídouška, dobromysl, řebříček) voda se výborně hodí k čištění všech typů pleti, zejména pleti mastné a zánětlivé. Pomáhá při akné a drobných poraněních pokožky. Výborně osvěžuje během letních dnů, v klimatizovaném prostředí, na cestách nebo při cvičení. Vhodná též k obkladům.
  • Usnadňuje rozčesávání vlasů, regeneruje vlasovou pokožku. Čím častěji jsou zvlhčovány, tím lépe vypadají.
  • Zklidňuje pokožku po holení a depilaci. Květinovou pleťovou vodu mohou používat i muži jako vodu po holení.
  • Může sloužit k jemným inhalacím, do zvlhčovačů vzduchu či ke koupelím.

Složení: 100% hydrolát (čistý vodní destilát) čerstvých lístků, květů a natí mateřídoušky obecné (Thymus serpyllum L.), dobromyslu obecného (Origanum vulgare L.) a řebříčku obecného (Achillea millefolium L.), líh 1%.

Obsah: 60ml (plastová lahvička s rozprašovačem)

Dočasně pouze s technickou etiketou.

Produkt neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny. Vhodný pro vegany. Netestujeme na zvířatech.

Minimální trvanlivost je 3 měsíce. Při skladování v lednici déle. Nevystavujte slunci a vysokým teplotám. Udržujte v suchu a temnu.

 

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
tinktury a oleje
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4141581
Vloženo: 6.8.2013
Menu
--