Domů Prodané zboží prodejce Limi I remember every moment...

...how it was to just be me. (Once more I can see, J.Dacal)

Další z romantických hybridek - něco mezi taštičkou a kabelkou - použít ji můžete na obojí - vejde se do ní skutečně hodně - pudr, řasenka, tužka na oči, dvě rtěnky, lesk, tužka na rty, pinzeta, nějaká ta gumička nebo sponka - tohle všechno jsem do ní dala a ještě bylo místo. Nebo k ní můžete připnout řetízek a vzít si ji jako minikabelku.

Taštičku jsem ušila z ilustrace natištěné na bavlně - černobílošedý motiv dámy s pavými pery. Na druhou stranu jsem použila černou látku s jemným šedým květinovým vzorem. Obě vnější látky i vnitřní látka jsou bavlněné a taštička je navíc vyztužená, takže drží tvar.

Otevírání je tentokrát stříbrné, protože stříbrná se mi k látce hodila více, ale na přání může být i starozlaté - změnu stačí připsat do objednávky. Řetízek je potřeba si ke kabelce dokoupit, v nabídce mám pouze starozlatý, ale pokud bude v objednávce s touto kabelečkou, tak ho dám stříbrný.

Velikost - 12,5x14x5,5 cm

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Limi
Katalogové č.: 6731822
Vloženo: 14.10.2015
Menu
--