Domů Prodané zboží prodejce Limi I wonder I wonder...

...wonder I do. (I wonder, Rodriguez)

Kabelka na čtyři roční období - v létě k šatům, na podzim ke svetříku, v zimě třeba do divadla nebo na ples a na jaře k sáčku na pěkné procházky. Kabelka je celkem malá, ale vejde se do ní spousta věcí - peněženka, mobil, líčidla, kapesníčky nebo třeba sluneční brýle.

Taštičku jsem ušila ze zahraniční bavlněné látky s krásnými motýly - na pozadí jsou motýlci jemných pastelových odstínů - tyrkysoví, růžoví a zelenkaví - a v popředí jsou větší motýli výraznějších odstínů zelené, modré, růžové, červené, žluté a oranžové. Celkově působí kabelka ale spíš romanticky něžným dojmem. Vnitřní látka je bavlněná a kabelka je vyztužená.

Otevírání je starozlaté jednoduché se dvěma očky pro připnutí řetízku. Očka se dají schovat dovnitř kabelky a ta se pak může nosit jako psaníčko. Řetízek je tentokrát v ceně!

Velikost - 14x22x5 cm

Kabelek této velikosti a střihu přibude ještě v srpnu víc, ale určitě je nestihnu ušít ze všech látek, co mám doma, takže pokud máte vyhlédnutou svoji oblíbenou látku, tak si o kabelku klidně napište!

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Limi
Katalogové č.: 5356433
Vloženo: 30.7.2014
Menu
--