Domů Prodané zboží prodejce Exclusive Madak Inees ....... nerez. náhrdelník s minerály

...jemné, něžné, elegantní...

Ketlovaný náhrdelník z nerezového drátu a řetízku Stainless steel a  miner. kamene aventurínu, magnezitu a achátu. Doplněno kov. korálky a skl. rokajlem.

- délka cca 42 cm, ozdobná část cca 19 cm

- nerez řetízek Stainless steel

aventurín - pomáhá navodit těsné spojení s přírodou, s její oživující energií. S jeho podporou se naladíme na její vlny a otevřeme tak svou duší její prosté kráse. V centru srdce, kde je jeho vliv nejpříznivější, tiší naše nadměrné emoce a rozčílení. Rozsévá tichou radost a klid. Jeho zelený třpyt prozáří každý problém , rozloží nezdravé myšlenky a s nimi úzce spojené negativní pocity. V napjatých a neklidných dobách nám vrátí ztracenou naději a poskytne vnitřní klid.

Aventurím je současně i kamenem klidného spánku, pomáhá zapomenout na drobné starosti všedního dne, uvolnit se.

Tělesně pomáhá zejména při srdečních poruchách, jež mají původ v emoc. přetíženosti, tlaku a stresu. Dále pomáhá při kožních problémech a alergiích. Zmírňuje chronické bolení hlavy a migrény.

Magnezit je především kamenem očistným. Pomáhá nám z těla vyloučit nečistoty, které se v dnešním průmyslovém světě plném jedovatých splodin a látek ve vzduchu a vodě nacházejí a následně dostávají do organismu.

Také nás učí najít zalíbení sami v sobě a v pravdě se milovat, čímž máme ty nejlepší předpoklady prokazovat lásku také všemu živému i neživému kolem sebe.

čerpáno z knihy Skrytá moc drahých kamenů - J.P.Kreperát

K náhrdelníku je vhodný tento prsten.. :-)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.3.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Exclusive Madak
Katalogové č.: 4904026
Vloženo: 4.3.2014
Menu
--