Domů Prodané zboží prodejce saturnin Jako myši v bludišti - hra

Originální autorská hra - vlastní návrh

Proveďte svou myšku bludištěm až k velkému kusu sýra a vyhněte se všem nástrahám. Hra je založena na principu postupu od startovacího políčka do cíle (každý hráč má jednu figurku), hod kostky určuje postup po hrací desce, při vstupu na odlišené políčko je třeba si vytáhnout kartu a řídit se jejími pokyny.

Hra je určena pro 2-6 hráčů.

Deska má rozložená rozměry 24 x 24 cm, půlená jako u běžných her.

Součástí dodávky je hrací deska, 6 figurek (vyrobených z FIMA), hrací kostka (z běžné obchodní sítě), sada kartiček s úkoly, plátěný pytlík na uložení hry a návod.

Nevhodné pro děti do 3 let.

Přehled člobrd i ostatních her najdete zde.

Poznámka: Každé člobrdo a hra jsou vyráběny až na základě objednávky, proto je tam delší dodací lhůta, obvykle 2-3 týdny, ale při větším počtu objednávek i déle.  Pokud potřebujete člobrdo / hru k určitému termínu (třeba jako dárek), samozřejmě se pokusím vyhovět a vše stihnout. :)

Figurky i vzhled desky jsou dle vlastního návrhu, respektejte prosím autorská práva. Jsem autorkou grafiky i celkového zpracování.

----------------------------------------

Pokud se vám mé výrobky líbí, nahlédněte i do mého dalšího profilu HEX, pokud si vyberete současně něco z obou, platíte jen jedno poštovné. Připište, prosím, tuto skutečnost do poznámky v objednávce.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.6.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: saturnin
Katalogové č.: 989988
Vloženo: 30.7.2010
Menu
--