Domů Prodané zboží prodejce Skaláci Jarní tání (modrá,15 cm)

   Také už se nemůžete dočkat ? Čeho ? No přece sluníčka a modrého nebe ! 

     Malé blankytně modré srdíčko pro radost či jako dárek nebo jen tak pro potěšení se skleněnými modrými korálky k projasnění dne a pro dobrou náladu na jaře, ale i kdykoliv během roku.

     Celkem cca 20 kusů korálků, každé zavěšené na konopném povázku ozdobené modrou mašličkou . 

      Drátované srdíčko, ozdoba  - světlohra - se skleněnými korálky různých velikostí. Možno zavěsit do prostoru, na větvičku, na zeď , do okna ,na  terasu, pergolu, přizdobit dekorace, věnce, truhlíky , zkrátka cokoliv co Vás napadne , ale raději mimo dosah děšťových kapek. 

     K výrobě použit železný drát a výhradně skleněné korálky z 99% české výroby, některé velmi staré až starožitné, jiné novější. Každé srdíčko  obsahuje okolo 20 kusů korálků různých velikostí , některé čiré, jiné neprůhledné či poloprůhledné, zkrátka v takovém, co se mi doma v truhličce za ty roky nashromáždilo, pak zavadilo o prsty a na srdíčku zalíbilo . Srdíčka nejsou úplně stejná, každé se trošku liší.  

     V nabídce i srdíčka a celé závěsy v jiných barvách a velikostech, popř. je samozřejmě možno dle Vašeho přání  po domluvě vyrobit jiný či podobný v různé barevné úpravě nebo upravit délku háčku k zavěšení - stačí říct ... Cena se liší podle počtu a druhu korálků. 

  Délka cca 6-7 cm samotné srdíčko, se závěsem 15-16 cm ( dle délky provázku a ukončení ). 

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Druh:
dekorace
,
ostatní
prodejní cena
39 Kč
Prodáno 8.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Skaláci
Katalogové č.: 9346347
Vloženo: 1.3.2018
Menu
--