Domů Prodané zboží prodejce VeronicaS Kalendář na rok 2020

Velikost kalendáře A4

Kalendář obsahuje 12 obrázků kreslených intuitivní kresbou. Obrázky jsou kopie na 160mg hladkém bílém papíře spojené kroužkovou vazbou s očkem na zavěšení na stěnu. Obrázky je možné vystřihnout a zalaminovat. Behem roku tak můžete získat 12 harmonizačních obrázků za minimální cenu.

Harmonizační obrázky uvolňují vnitřní napětí a naplňují klidem, mají pozitivní vliv na psychiku a nervovou soustavu, harmonizují člověka, situace i prostředí.

Působení barev je jedna z nejúčinnějších způsobů harmonizace těla i duše

Barvy nás obklopují a působí na nás celý den. Výrazně ovlivňují tělesný i duševní zdravotní stav. S energií barev je možné vyvolat na tělesné i psychické rovině pozitivní změny a zlepšit zdravotní stav i stav bytí.      B a r v a = e n e r g i e

V mnohém vám pomůže HARMONIZAČÍ OBRÁZEK z kalendáře nebo si můžete nechat udělat osobní obrázek dle data narození.

Někomu se to může zdát příliš jednoduché - ale !!!

V jednoduchosti je síla a krása. V přehršle informací nevidíme to, co je snadné, jednoduché a účinné.

Každá barva má určitý druh vibrace kmitající na velmi vysokých frekvencích, které nejsme schopni postřehnout. Již v dávných dobách bylo známé, že jednu a tu samou frekvenci můžeme vnímat několika vjemy. Je to barva, tón, vůně, chuť a tvar. Kalendář vám přináší frekvence, které můžete vnímat jak z barev, tak tvarů obrazu.

Barvy:
prodejní cena
300 Kč
Prodáno 8.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: VeronicaS
Katalogové č.: 11011512
Vloženo: 5.11.2019
Menu
--