Domů Prodané zboží prodejce Artchi Kalendář omalovánky Ptáci 2016 - ke stažení

Originální ruční vektorové kresby ptáků na počítači.

Kalendář na rok 2016 obsahuje 13 stran (1. úvodní barevná + 12 černobílých omalovánkových), které si jednoduše vytisknete na své tiskárně (černobílé či barevné). Vytisknout stránky si můžete kolikrát chcete. Můžete si je nechat svázat do kroužkové vazby, nebo jednoduše za pomoci sešívačky, děrovačky a lepící pasky udělat vazbu vlastní a stránku každý měsíc odtrhnout (ustřihnout).

Všechny obrázky (stránky) jsou v tiskové kvalitě ve formátu A4 ihned k vytištění. Obržíte jeden souboru (.pdf), který bude odeslán na Váš e-mail (UVEĎTE JEJ, PROSÍM, V POZNÁMCE OBJEDNÁVKY). NEJEDNÁ SE O FYZICKÉ ZBOŽÍ, odesílané na Vámi uvedenou doručovací adresu!!!

Tato sada obsahuje dvanáct kreseb ptáků: Dudek chocholatý, Hýl obecný, Kachnička mandarínská, Pěnkava obecná, Sojka obecná, Stehlík obecný, Vlha pestrá, Čáp bílý, Poštolka obecná, Sova pálená, Strakapoud velký, Žluna zelená.

Každý obrázek obsahuje název ptáka a stručnou informaci, zejména o jeho barevnosti. Svátky a víkendy jsou vyznačeny tučným a podtrženým písmem.

Výhody:
o vytisknout si je můžete kolikrát chcete
o neplatíte poštovné
o rychlost

Obrázky (kalendář) můžete použít pouze pro osobní nekomerční použití. Nesmíte je dále přeprodávat nebo sdílet, vydávat za své, používat k výdělečné činnosti. V případě zájmu o komerční použití zažádejte o placenou licenci. Vlastním originální vektorové ilustrace.

V případě jakýchkoli dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Děkuji! Artchi

-------------------------------------------------------------------------------------

Tradiční omalovánky jsou papírové a barvy se do nich doplňují pastelkami, voskovkami nebo vodovkami. Omalovánka je obrázek (čárová kresba), který obsahuje pouze obrysové linky objektu. Uživatel má pak za úkol jej vybarvit nebo jinak doplnit barvami a obrázek tak podle své představy dotvořit.

Omalovánky jsou oblíbenou zábavou zejména u dětí, kterým napomáhají rozvíjet řadu dovedností a schopností. Samotné malování má vliv zejména na jemnou motoriku ruky. Děti se takto učí i barvy. Témata omalovánek mohou být čistě zábavná, ale i vzdělávací, a děti se tak jejich prostřednictvím vedle techniky malování mohou učit i tomu, jak různé objekty vypadají, nebo získávat nové poznatky z nejrůznějších oborů .

Kromě výukových cílů se omalovánky používají také v psychologii jako jeden z terapeutických prostředků, např. ke zmírnění šoku nebo odbourání stresu. Psycholové používají omalovánky také v diagnostice k ověření nejrůznějších psychických chorob (např. autismu), a to zejména na základě používaných barev.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.3.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Artchi
Katalogové č.: 6744920
Vloženo: 18.10.2015
Menu
--