Domů Prodané zboží prodejce Bára Severin Underwear Kalhotky z Bio bavlny s růžovou krajkou

Spodní prádlo z mé nové kolekce.

Pro tu jsem si, jako hlavní materiál, vybrala nebarvenou Bio bavlnu, protože mi záleží na zdraví mých zákaznic stejně jako na životním prostředí ve kterém žijeme. Při pěstování Bio bavlny nejsou použity umělá hnojiva, pesticidy či jiné chemicky hubící prostředky. Navíc je ručně sbírána a během sklizně i následného zpracování není jakkoliv chemicky upravována. Aby efekt přírody byl dokonalý používám tuto bavlnu zcela nebarvenou. Na dotek je tento materiál velice příjemný. Bio bavlna je vhodná pro alergiky a je šetrná k životnímu prostředí.

Efektní střihové řešení, které příjemně obepne boky a zadeček ale nezařezává se, nehrne se pod vrchním oblečením, extra pohodlné, vrchní část zpevněná hebkou prádlovou pruženkou.

Tyto kalhotky z Biobavlny Vám ušiji přímo na míru nebo vybírejte z následujících velikostí. Momentálně mám skladem velikost S a M, ostatní velikosti jsou k dodání do 14-ti dnů.

XS - boky 85 - 89 cm

S - boky 90 - 94 cm

M - boky 95 - 99 cm

L - boky 100 - 104 cm

XL - boky 105 - 109 cm

Nabízím do kompletu i podprsenku

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
XL
,
M
Styl:
romantický
,
retro
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
bio bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.5.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bára Severin Underwear
Katalogové č.: 5684241
Vloženo: 4.11.2014
Menu
--