Domů Prodané zboží prodejce Meruem Kámen čistoty svědomí

Byl jeden obchodník, který toužil po tom, otevřít si obchůdek s hudebními nástroji. Nebyl to však zručný řemeslník, avšak rád by do světa lidí přinesl nástroje ostatních ras a udělal radost těm, kteří nemohou daleko cestovat. Byl to člověk, který chtěl mít čisté svědomí, alespoň v rámci možností, kam světlo jeho vědomí dohlédne. Proto toužil, že díky vesmíru nabídne vždy to nejlepší. Odcestoval proto do elfího území, vyhledat nějaké to hudební náčiní.

Vrátil se s flétnami, loutnami, harfami a všeličíms, co si dovede člověk představit a otevřel svůj obchůdek. Uběhl týden, dva a žádný zákazník si ne a ne cokoli koupit. "Ono však časem...", držel človíček svou nadějnou vůli. Rád si nástroje v obchodě prohlížel a sem tam si i zabrnkal. Když však u loutny po chvíli struna praskla, překvapilo ho to. To je přece zvláštní, aby nástroj ručně dělaný takhle brzo život ztratil. Pečlivě proto prohlédl vícero věcí, co od elfů přinesl. Zjistil, že mnohé z nich jsou kvality chabé a okamžitě konal. Chtěl se vrátit nazpět, ale když byl na cestě a ptal se okolních obyvatel na toho jedince, který mu nástroje prodal, nikdo o něm nevěděl. Přišel proto k místní strážní věži, co držela pořádek. Jednalo se rychle, a co nevidět padělatele dostihli, neboť své nástroje nadále nabízeli ve vsi sousední.

Povoz s koňmi, jenž řídil dlouhouchý rytíř, odjel a obchodník získal náhradu s odměnou za výpomoc s dopadením navíc. Spokojený si oddychl, že díky tomu, že nic neprodal, žádné padělky se k nevědomým lidem nedostaly. A tento kámen je od něj, vyroben s čistosvědomou poctivostí.

Průměr polokoule: 6,5 cm.

O kamenech:

Křišťál

Kniha oslavuje křišťál (nebo křemen) jako nejúčinnější minerál ze všech minerálů. Disponuje potenciálem vyladit všechny čakrové body lidského těla. Jinými slovy působí pozitivně na všechny orgány a postupně je svým jemným laděním navrátí do rovnovážného stavu. S lidským tělem je samozřejmě úzce spjata i lidská mysl, která tímto procesem čištění prochází také. Mysl se obvykle pročistí tak, že se zdroje nerovnováhy v podvědomí přesouvají do vědomí ve formě nepříjemných pocitů, nebo zážitků, na které si náhle "vzpomeneme". V tu chvíli máme příležitost si onu situaci zvědomit, podívat se na ni a přijmout ji, že prostě byla, anebo říct NE, což někomu dělá problém. Tím dáme problému věčné ahoj a sami si oddychneme. Tělo se očistí občas přes bolest, proto nepanikařme a v klidu si sedněmea vše prociťme. Je možné, že jsme nebohé tělo nevědomky honili a namáhali a je proto čas spomalit.

Díky této desinfekci nežádoucích návyků, které se ze zaníceného nitra odlepí, vznikne prázdný prostor, díky kterému bude člověk schopný intenzivněji prožívat svůj život. Nalezne ty nejjemnější niance pozitivity a negativity situací, jimiž ho jeho okolí neustále provází. Každý si svůj život nějak stavíme dle svého a tak budete díky této příležitosti opravdu vědět, jak ho vybudovat co nejlépe.

Karneol

O tomto kameni se píše, že je dobrý, jestliže si v životě všímáte nějaké závislosti, kterou byste rádi chtěli překonat. Závislost je často zapříčiněna nějakou nepříjemnou zkušenosti, či potlačenou emocí, která jakmile se hrne na povrch, je obalena například chutí na sladké, kousání nehtů, nebo komplexněji i nepříjemným pocitem během konzumace jídel, přičemž člověk může pokládat za příjemné při jídle sledovat zábavné pořady, aby nepříjemný pocit (jiným slovem nuda) zahnal. Karneol tedy údajně pomáhá tyto nepříjemnosti dostat i s kořeny na povrch a už je jen na Vás a Vaší bystrosti, abyste je zpracovali. Nevyjde-li to jednou, vyjde to napodruhé.

Ve zkratce "Co je orgonit?":

  • Malé zařízení, nebo talisman, které díky kombinaci organické pryskyřice, kovu a drahého minerálu vyvolá efekt, který vede k přeměně dusivě energetického prostředí na prostředí čistě nabitého.
  • Organická část (v našem případě pryskyřice) přitáhne pomalou nízkofrekvenční energii. Tato energie se následovně od kovových částí (nejčastěji třísek, nebo šponek) odráží a zrychluje. Křišťál energii během tohoto procesu současně "umyje" a ta je posléze vystřelena zpět ven do prostředí.
  • Dominantou v orgonitu bývá Křišťál. Jiné minerály se k němu doplňují pro "obarvení" vypoušťěné energie.

________________________________________________________

UPOZORNĚNÍ!!!!

Nedávejte orgonitům přednost před odbornou lékařskou péčí. Orgonity nenahrazují předepsané léky a popsaný efekt minerálů je orientační. Nezapomeňte brát orgonity s lehkým nadhledem. Nevyhazujte své medikamenty a dbejte především rad svého doktora!!!!

Barvy:
Styl:
elegantní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.5.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Meruem
Katalogové č.: 12507998
Vloženo: 19.5.2021
Menu
--