Domů Prodané zboží prodejce Bajluka Kapičky, zimní softshell

To prší radost! Kapičky různých velikostí na šedomodrém podkladu.

Velikost 98 (dle Vašeho přání je možné ušít i v jiných velikostech).

Pro velikost 128 a více, mě prosím nejdříve kontaktujte přes poštu (cena je 649Kč, vystavím Vám zboží s rezervací na tuto cenu).

Kalhoty jsou ušité ze zimního softshellu, který hřeje díky rubové straně. Ta je podšitá příjemně měkkým fleecem. Kalhoty jsou vhodné do přechodového období jara a podzimu. Pokud se podvléknou termoprádlem nebo punčocháči, zvýší se tepelný komfort a dají se nosit i do nižších zimních teplot. Neprofouknou, ale jsou paropropustné (tzn. je zajištěn odvod par na povrch látky). Osobně je využíváme i v zimě při cestách autem, nákupech apod. aktivitách, při kterých by byly oteplováky moc a džíny zase málo. V této barevné kombinaci je fleece tmavěmodrý a šedomodrý. Výhodou použitého materiálu je snadné čištění. Při lehkém ušpinění, jde nečistota setřít vlhkým hadříkem.

Kalhoty jsou propracované v každém detailu. Prošití a detailní propracování je samozřejmostí i u malých velikostí, jak je vidět na fotkách. Protože i lezci a větší děti musejí mít šmrnc.

V pase a na nohavicích jsou kalhoty ukončené nápletem. V základní verzi kalhot jsou všechny náplety bez vložených gum. Po dohodě není problém vložit do pasu nebo nohavic gumu (zdarma). Náplety jsou šity širší, v pase podrží tričko a nedochází k odhalování zad. Na nohavicích přiléhají k botám, aby nefoukalo pod kalhoty. U malých velikostí jsou náplety ještě větší, aby nedocházelo k vyhrnování nohavic v nosítkách a šátcích.

Střih je koncipován jako rostoucí. Nejdříve se nosí s podhrnutými náplety dovnitř nohavic a posléze se nechají náplety narovnané.

Kalhoty obsahují dvě funkční kapsy.

Kolena jsou konstruovaná jako volná, aby měly děti co nejvíce prostoru ve svých aktivitách.

Součástí kalhot je všitý štítek s velikostí, materiálovým složením a pracími symboly dle platné legislativy.

Doporučuji prát na 30°C , nežehlit, chemicky nečistit, nebělit chlórem, nesušit v sušičce. Nepoužívat aviváž!!!

Parametry použité látky:

Gramáž - 320 g/m2 (+-50g/m2)

Paroprupustnost - 3000 g/m2/24hod.

Vodní sloupec – 10 000mm

Použité látky mají certifikát Oeko-Tex Standard 100 pro děti do tří let.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.2.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bajluka
Katalogové č.: 10185158
Vloženo: 30.12.2018
Menu
--