Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry KAPKY MĚSÍČNÍHO KAMENE (G. F.) Náušnice

Náhrdelník a kruhové náušnice s nádhernými kapkami broušených měsíčních kamenů. Jde o tzv. "blue fire" měsíční kameny s jemnými tyrkysovými odlesky. 

Díky metodě zlacení "gold filled" jsou šperky vhodné i ke každodennímu nošení.

V menu vyberte variantu: náhrdelník, náušnice nebo celý set.

Materiál: měsíční kámen, 14karátovým zlatem plněná (gold filled) mosaz.

Měsíční kámen je úzce spjat s Měsícem a intuicí -  říká se, že vyvolává živé, snadno srozumitelné sny a to především za úplňku. Symbolizuje ženské atributy jako plodnost, mírnost, jemnost a intuice, tyto vlastnosti rozvíjí a zjemňuje, zmírňuje hrubost a necitelnost. Ženu chrání a provází na meditativních cestách do jejího nitra. Spojuje ji s její duší a hlubokým citem, který stojí za každým pevným vztahem. Mírná energie tohoto kamene uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce, a tak pomáhá i při řešení mileneckých problémů. Na čakře solar plexu ukazuje staré nefunkční citové způsoby jednání a pomáhá je odstranit. V Indii je měsíční kámen po staletí symbolem čisté lásky a vnitřního míru. Měsíční kámen je vhodný především pro Raky, Ryby a Kozorohy.

O Gold Filled

Zlatá vrstva u Gold Filled šperku je mnohonásobně silnější než u klasicky pozlacenéhoGold Filled šperky tedy vypadají a nosí se téměř stejně jako pravé zlato. Zlatý obal je velmi odolný proti opotřebení a díky tomu si šperk svou krásu zachová dlouhou dobu. Pouhým okem je od zlata k nerozeznání.

Délka řetízku je 47 cm. Průměr náušnicových kroužků je 1,5 cm. Výška kapek se pohybuje mezi 9-12 mm.

Čistěte jemným hadříkem. Jednou za čas můžete šperk omýt v mýdlové vodě, získá tak zpátky svůj lesk. Ihned poté pečlivě osušte. Nepoužívejte žádná chemická čistidla na šperky.

Tyto šperky mohu vyrobit i v provedení růžového zlata (rose gold filled).

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
měsíční kámen
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.9.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 13901068
Vloženo: 2.3.2023
Menu
--