Domů Prodané zboží prodejce Toconeos Kapsář Ice Time 56 x 60 cm BIO bavlna

Kapsář Ice Time ze silnější bílé biobavlny velikosti 56 x v. 60 cm s 2mi kapsami o velikosti 18 x v.16 cm, 2mi kapsami 25 x v.26 a 1 kapsou 14 x v.25 cm, uvazovací na 4 mašle.

GOTS Toconeos

Tento kapsář je primárně určený na postýlku nebo jako kapsář k přebalovacímu pultu, který se využívá na pleny a jiné nezbytnosti pro miminka. Velmi ho ale ocení i větší děti, které rády spí se svými oblíbenými plyšáčky, přes které se už ani ony samy nevejdou do postele :) Je výborným pomocníkem pro maminky, které svým dětem před spaním čtou nebo i dětem, které si v postýlce už čtou samy. V kapsách mají přehled, kde jakou knihu či časopis, telefon, tablet, ovladač od televize a jiné nezbytnosti mají.  V kapsáři máte vše potřebné pohromadě a přehledně urovnané. V neposlední řadě kapsář chrání dítě od chladu sálajícího ze zdi. Děti ho tedy užijí od miminka až po studijní věk.

Kapsář vynikne jak v prostředí designově moderním, tak i v klasickém nebo dokonce selském.

Kapsář je dvouvrstvý, ze silné biobavlny, není třeba výplně. Kapsy jsou v horní části volnější, aby se do nich více vešlo a zároveň se kapsář nevzhledně nedeformoval. Přední provázek mašle je kratší než ten zadní, po uvázání mašličky pak působí mašle urovnaně a stejnoměrně.

Ke kapsáři doporučujeme zakoupit bukovou tyč z naší nabídky ;)

https://www.fler.cz/zbozi/bukova-tyc-210-cm-8821680

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.3.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Toconeos
Katalogové č.: 8825428
Vloženo: 12.9.2017
Menu
--