Domů Prodané zboží prodejce Toconeos Kapsář Ice Time Bio bavlna

Kapsář Ice Time ze silnější bílé biobavlny velikosti 50 x 22 cm s 3mi kapsami o velikosti 15 x 15 cm, uvazovací na 3 mašle.

Velmi ocení děti i rodiče, je alternativou k většímu kapsáři. Je výborným pomocníkem pro maminky, které své miminko přebalují na stejném místě a potřebují mít všechny potřebné nezbytnosti po ruce. Dobře také nahradí kapsář určený na postýlku, který se využívá na pleny, hračky, knížky, ubrousky a kapesníčky, olejíčky, hřebínek, lahvičky a jiné věci pro miminka. V kapsáři máte vše potřebné pohromadě a přehledně urovnané. Využití najde také v koupelně nebo na toaletě. Větším dětem také můžete do kapsáře vkládat oblečení, které si mají ten den obléci nebo si do něj mohou děti dávat pižamko a oblíbenou hračku na spaní.

Kapsář vynikne jak v prostředí designově moderním, tak i v klasickém nebo dokonce selském.

Kapsář je dvouvrstvý, ze silné biobavlny, není třeba výplně. Kapsy jsou v horní části volnější, aby se do nich více vešlo a zároveň se kapsář nevzhledně nedeformoval. Přední provázek mašle je kratší než ten zadní, po uvázání mašličky pak působí mašle urovnaně a stejnoměrně.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Materiál - textil:
bio bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.6.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Toconeos
Katalogové č.: 10229559
Vloženo: 15.1.2019
Menu
--