Domů Prodané zboží prodejce Medarek Kávový balzám s opuncií - srdíčko

Luxusní balzám s vysokým obsahem kávového oleje z nepražených zrn kávy, který je pro své ohromující účinky na pleť jedním z nejvyhledávanějším olejem v luxusních salonech i mezi celebritami.

Pro zvýšení anti-age účinku jsme přidali opunciový olej, který je považován za přírodní botox.

Balzám může být použit na každý typ pleti a to díky jedinečnému složení. Velmi vhodný je pro pleť se sklonem k akné a pro zralou pleť.

Voní lehce po kávě a bambuckém máslu. Vůně mastí se může v jednotlivých šaržích mírně lišit. Je to dáno jejich přírodním charakterem.

Balzámu se nanáší malé množství.

Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Coffea Arabica Seed Oil (kávový olej), Opuntia Ficus-Indica Seed Oil (opunciový olej), Tocopherol (přírodní vitamín E)

Kávový olej z nepražených zrn - Zrna kávy ztrácejí pražením mnohé cenné látky. Proto jsme se rozhodli, že pro náš balzám budeme využívat olej z nepražených zrn. Jeho vůně sice nebude tak specifická, jako by tomu bylo při použití oleje z pražených zrn, máme však za to, že jsme se rozhodli správně :). Olej udržuje rovnováhu a optimální hydrataci pleti, kterou zároveň detoxikuje. Přípravky z kávového oleje se využívají k léčbě akné a při péči o pleť se sklonem k zánětům. Enzymy, vitamíny a vysoký obsah kofeinu obsažený v tomto oleji jej momentálně řadí mezi nejžádanější novinky v péči o stárnoucí pleť.

Bambucké máslo nejvyšší kvality - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Ocení ho suchá a dehydratovaná pleť, ale to nejlepší z něj vytěží i zralá pleť.

Opuncie - kaktusový olej lisovaný za studena - je označován jako "přírodní botox". Olej je mimořádně bohatý na antioxidanty, zajišťuje tak pleti regeneraci. Olej obnovuje pevnost a tonus pokožky, vysoce ji hydratuje a podporuje tvorbu kolagenu. Kaktusového oleje stačí pár kapek.

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

Balení: 25 ml, hliníkový kelímek s etiketou.

Trvanlivost: Jeden rok, po otevření doporučujeme spotřebovat do půl roku.
Za nádherné etikety vděčíme ilustrátorce Terezce Křemínské, kterou zde na Fleru najdete pod přezdívkou curlytea.
O zásadách, které při výrobě naší kosmetiky dodržujeme, si můžete přečíst zde.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde.

Určení:
unisex
Druh:
masti
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 10228538
Vloženo: 15.1.2019
Menu
--