Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky Keltské krásky II. :o)

Tyto náušničky jsou určeny milovnicím přírodních materiálů a neobvyklého provedení. Milovnicím keltských tradic.....

Jsou pleteny z velmi tenkého pedigu přírodní světlé barvy, a to zrcaclově. Základem každé náušničky je irský propletenec zdobený výpletem a korálkem. Díky použitému materiálu jsou velmi lehké, takže ouška téměř nezatíží, ale provedením určitě zaujmou. Povrchově jsou lakovány akrylátovým lakem určeným pro styk s potravinami a na dětské hračky. Tyto kombinace činí náušničky velmi odolnými pro manipulaci nebo případnému pádu.

V nejširším místě jsou cca 2,5 cm široké. Včetně afroháčku mají délku 7,5 cm. Zavěšeny jsou na afroháčku z chirurgické oceli, který je zdoben skleněným korálkem hnědé barvy. Dvě silikonové zarážky jsou samozřejmostí. Tyto náušničky mohou nosit i citlivá ouška.

Cena za pár.

Pedig je přírodní materiál, který se dováží z tropů jihovýchodní Asie. Jedná se o vnitřní část stonku ratanové liány Calamus rotang neboli ratanu. Tato liána má stonek silný pouze několik centimetrů a dlouhý až 100 metrů. Dřevo má velmi světlou barvu, podobnou lipovému dřevu. Používá se na výrobu nábytku, košíků, dokonce i k výrobě hudebních nástrojů a bičů.

Zdroj: Wikipedie

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.1.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky
Katalogové č.: 7452556
Vloženo: 23.5.2016
Menu
--