Domů Prodané zboží prodejce RK.Renata klid v srdci (amazonit)

Velké srdce je vytvořené z minerálu amazonitu , drátu a bezolovnatého cínu metodou měkkého pájení.

Šperk byl leštěný, patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Velikost celého přívěsku je zhruba 6 x 4 cm.

Amazonit je velmi prospěšný při komunikaci a sdělování vnitřních pocitů. Spaní s tímto kamenem je spojeno se snovým světem. Amazonit je mimo jiné krystal s bariérou, která pomáhá filtrovat geopatogenní stres a také absorbuje mikrovlny a záření produkované mobilními telefony. Umístění krystalu poblíž počítače nebo mobilního telefonu pomáhá ochránit jeho nositele před elektromagnetickým zářením.

Jako silný talisman léčení a prosperity byl amazonit používán už v dobách Mezopotámie. Byl využíván také v Indii, Egyptě nebo Súdánu jako amulet nebo dekorační materiál ve stavebnictví. Traduje se, že jeho části byly použity při výzdobě egyptské Knihy mrtvých.

Léčebné účinky fyzické:

Amazonit je známý tím, že podporuje a udržuje zdraví lidského těla. Pomáhá při regeneraci buněk a hojení po nemoci či úrazu. Amazonit také uvolňuje svalové křeče. Lze jej použít při léčbě poruch nervového systému nebo při potížích se štítnou žlázou nebo hrdlem. Amazonit je vhodný také pro léčbu sexuálních poruch, jako jsou nedostatek touhy, impotence, záněty pohlavních ústrojí atd. Amazonit má také uvolňující účinky při porodu.

Léčebné účinky emocionální:

Amazonit je skvělý pomocník při potížích s emocionální stránkou člověka. Zklidňuje trauma a mysl, zmírňuje obavy a pomáhá přeměňovat vztek a podrážděnost na pozitivní emoce. Reguluje agresivní aspekty osobnosti a pomáhá najít a ustanovit emocionální rovnováhu.

Spirituální energie:

Amazonit nese spirituální energii duševní pravdy. Posiluje harmonickou interakci mezi intelektem a intuicí a umožňuje lépe rozeznat dobro a zlo, stejně tak pomáhá přenášet pozitivní hodnoty na druhého člověka. Amazonit vyjasňuje mysl a pomáhá těm, kteří následují pravdu nebo těm, kteří mají speciální dar či schopnost, kterou mohou poskytnout ostatním.

Způsob nošení:

Kámen je nejlepší nosit u sebe v kapse nebo tašce. Případně jej položit mezi sebe a zdroj záření, např. počítač.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
cín
,
drát
,
kůže
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.6.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: RK.Renata
Katalogové č.: 9486151
Vloženo: 16.4.2018
Menu
--