Domů Prodané zboží prodejce babakorenarka Konopna masticka s lanolinem - 200ml

Tato masticka z pestre smesi bylin je specialne pripravena na vyzivu pokozky. Kuze je pri uzivani teto masticky vlacna a pruzna.

Obsah tohoto darkoveho baleni je 200ml

Vsechny bylinky a olejicky z nich jsem si behem roku vlastnorucne nasbirala a vyluhovala. Bylinky jsou z luk Jizerskych hor.

Rakytnik Resetlakovy - olej z rakytniku dodava pokozce cenne vitaminy A, D, F, K a vitami P - rutin.

Trezalka - olej obsahuje provitamin A, vitamin C, pryskyrici. Spolu s rakytnikem jsou jedny ze zakladnich leciv zanetu pokozky.

Mesicek - podporuje tvorbu nove tkane, a tak urychluje proces hojeni po jakemkoli neduhu kuze.

Mata - silne antiseptiske vlastnosti

Konopi - THC, CBD (- protizánětlivé a hojivé, - analgetické (proti bolesti) - uvolňující (uvolňuje svalové napětí, křeče)- afrodisiakální - bolesti kloubů, svalů, šlach, záněty, - spáleniny, - všechny druhy oděrek, povrchních říznutí, zanícené póry (akné), boláky vzniklé ucpáním žláz za uchem (i u zvířat), zarostlé nehty, kuří oka, opary, některé plísně včetně bílé nehtové, - některé druhy lupénky a atopických ekzémů,- ekzém na loktech)

Tymian - pomaha pri unave pokozky

Propolis  - Propolis jeho různé extrakty (především ethanolický), vykazují široké spektrum účinků na živé organismy, z nichž nejznámější je asi antibakteriální a antivirový účinek (antibiotický, dezinfikuje, tiší bolesti, zvyšuje obranyschopnost organismu, posiluje nervy, zbavuje organismus jedů, podněcuje samoléčebné síly).

Vceli vosk - je botahy na vitamin A, ma antioxidacni a antisepticke ucinky.

Lanolin - velmi složitá látka, voskovitého charakteru, izolovaná z ovčí vlny. Je to predevsim vynikající přírodní emolient = zvláčňovadlo, účinný a přirozený protektant = ochranný prostředek, zvláčňuje, zjemňuje a chrání pokožku.

Lanolin je přírodní olejový extrakt z ovčí vlny. Pro výrobu kosmetických produktů se používá velmi jemných částic lanolinu. Má výrazné penetrační a hydratační schopnosti zvlhčuje a chrání před nepříznivými vlivy prostředí. Lanolin brani unikani vody z kuze a tim ji dela jemnejsi.

Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
166 Kč
Prodáno 27.3.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: babakorenarka
Katalogové č.: 3339389
Vloženo: 10.12.2012
Menu
--