Domů Prodané zboží prodejce Probuď se Koule z růženínu s andělskou aurou

Koule z růženínu

 
průměr / váha

cca 30-31mm / cca 38-41g

očista kamenů
pod tekoucí vodou
nabíjení kamenů
růženín na přímém slunci rád ztrácí barvu, proto jej raději nabíjíme na slunci nepřímém
čakra
4. čakra - Anáhata
astrologické znamení           
Býk, Váhy, Střelec, Ryby
duchovní rovina probouzí něžnost, mírnost, přátelství a nesobeckou lásku, posiluje empatii a citlivost, učí trpělivosti, odpouštět, oživuje fantazii
 

Růženín:  svou růžovou barvou v nás probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Jedná se  o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky.  Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový křemen. Jestliže jej položíte vedle postele nebo do rohu vztahů ve vašem bytě, bude k vám přitahovat lásku a nové vztahy tak účinně, že budete potřebovat často ametyst, aby se jeho účinek poněkud zmírnil. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky.

Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity a otevře srdci a smyslům vše, co krásného nás obklopuje. Probouzí v nás citlivost a vnímavost pro umění, oživí v nás fantazii, inspiraci a duševní tvořivost. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavostí našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Učí také odpouštět - nám samotným i ostatním. Jako "kámen umělců" oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Příznivě ovlivňuje stavy úzkosti a neurotické potíže. Jedná se  o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

free counters

Barvy:
Minerály a ostatní:
růženín
Úprava:
nevrtané
,
broušené
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Probuď se
Katalogové č.: 13035770
Vloženo: 25.12.2021
Menu
--