Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku Koupelová sůl Bylinkové uvolnění ve skle

Relaxační a uvolňující koupelová sůl s květinovou vůní přírodních esenciálních olejů Litsea cubeba a levandule. Dopřejte si pocit příjemné bylinné lázně při vaši oblíbené koupeli. 

Lze zakoupit i menším balení v jiné láhvi.

Epsomská sůl je známá pro svůj blahodárný účinek pro lidské zdraví. Pomáhá při nespavosti a zmírňuje stres, urychluje regeneraci, pomáhá zmírňovat bolest a otoky a další.

Esenciální oleje působí velmi harmonicky a smyslně, osvěžují, pročišťují a pomáhají k uvolnění.

Složení INCI: Sea Salt (mořská sůl), Magnesium sulfate (epsomská sůl), Litsea Cubeba Fruit Oil (esenciální olej Litsea cubeba), Paeonia Officinalis Flower (květ pivoňky), Centaurea Cyanus Flower (květ chrpy), Bellis Perennis Flower (květ sedmikrásky), Rosa Centifolia Flower (květ růže), Lavandula Angustifolia Oil (esencilální olej Levandule), Lavandula Angustifolia Flower (květ levandule), Chamomilla Recutita Flower (květ heřmánku), Calendula Officinalis Flower (květ měsíčku lékařského), Melissa Officinalis Leaf/ stem (list a nať meduňky).

Obsah lahvičky: 250 ml v dárkové krásné skleněné láhvi a korkovým uzávěrem

Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
Menu
--