Domů Prodané zboží prodejce indívo ? Koupelová sůl s levandulí a vanilkou

Přírodní koupelová sůl s mořskou a himalájskou solí, panenským kokosovým olejem, sušeným květem levandule a esenciálními olejeji vanilka a levandule Maillette.

Koupele jsou jednou z nejpříjemnějších cest, jak využít blahodárného účinku bylinek na náš organismus. Působení je v takovém případě hned dvojí - esenciální oleje a silice, uvolněné v teplé vodě, na naše tělo působí přes prokrvenou kůži, zároveň však i přes sliznice při vdechování par z bylinné lázně. Koupel přináší nejvyšší stupeň uvolnění, blíží se stavu embrya v plodové vodě.

Stručná charakteristika hlavních složek:

Mořská sůl z Portugalska obsahuje velké množství minerálních látek, bez kterých se člověk neobejde. Patří k nim jód, brom, draslík a sodík. Nemusíte se bát toho, že by mořská sůl příliš vysušila vaši pokožku. Vysušují se jen vrchní vrstvy kůže. Ve spodních vrstvách kůže mořská sůl váže vodu, a proto zůstane pokožka hydratovaná a vláčná. Koupel rovněž vyplavuje z těla škodliviny a organismus přijímá minerální látky. Několik minut v lázni s mořskou solí nejen uvolňuje a uklidňuje, ale zároveň posiluje obranyschopnost organismu a zlepšuje krevní oběh.

Krystalická sůl z Himalájí obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Tyto prvky byly součástí pramoře a mají i nyní pro lidský organismus centrální význam. Himalájská sůl posiluje organismus, pomáhá udržovat přirozenou vlhkost a pH pokožky. Pomáhá při kožních onemocněních a pomáhá udržovat vlhkost pokožky. Taktéž podporuje vlastní léčivou sílu těla.

Panenský kokosový olej má takové složení, které je velmi blízké tukům v naší pokožce, proto je tak dobře vstřebatelný a pro pokožku snadno využitelný. Je ideální pro suchou a citlivou pokožku. V zimě chrání dobře před mrazem a v létě naopak pečuje o kůži po opalování. Také dokáže regenerovat pokožku při spálení. Posiluje vlastní biosystém pokožky, pozitivně ovlivňuje její vzhled, zvyšuje její obranyschopnost, zvláčňuje a velmi krásně voní. Do soli ho přidáváme, aby pokožku mírně promastil.

100% esenciální olej levandule Maillette (Lavandula angustifolia) je vhodná pro všechny typy pokožky. Pomáhá při nejrůznějších kožních problémech, jako jsou akné, drobná poranění či ekzémy. Chrání pokožku před množením mikroorganismů. Pleť osvěží a rozzáří. Levandule obnovuje psychickou rovnováhu, pomáhá při migrénách a nespavosti.

100% esenciální olej vanilka působí antidepresivně, pomáhá při úzkosti, nervozitě, psychickém napětí či nespavosti, působí afrodiziakálně.

Použití: potřebné množství koupelové soli nasypte do připravené teplé lázně. Produkt není určen ke konzumaci!

Složení: Mořská sůl, Himalájská sůl, Panenský kokosový olej,sušené květy levandule, 100% esenciální olej vanilka a levandule Maillette.

Hmotnost obsahu: 85g (2 koupele)

Minimální trvanlivost je 6 měsíců.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
soli
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4253279
Vloženo: 11.9.2013
Menu
--