Domů Prodané zboží prodejce indívo ? Koupelová sůl s vanilkou,slupkami kakaových bobů

Přírodní koupelová sůl s mořskou a himalájskou solí, panenským kokosovým olejem, drcenými slupkami kakaových bobů a esenciálním olejem vanilka.

Koupele jsou jednou z nejpříjemnějších cest, jak využít blahodárného účinku bylinek na náš organismus. Působení je v takovém případě hned dvojí - esenciální oleje a silice, uvolněné v teplé vodě, na naše tělo působí přes prokrvenou kůži, zároveň však i přes sliznice při vdechování par z bylinné lázně. Koupel přináší nejvyšší stupeň uvolnění, blíží se stavu embrya v plodové vodě.

Stručná charakteristika hlavních složek:

Mořská sůl z Portugalska obsahuje velké množství minerálních látek, bez kterých se člověk neobejde. Patří k nim jód, brom, draslík a sodík. Nemusíte se bát toho, že by mořská sůl příliš vysušila vaši pokožku. Vysušují se jen vrchní vrstvy kůže. Ve spodních vrstvách kůže mořská sůl váže vodu, a proto zůstane pokožka hydratovaná a vláčná. Koupel rovněž vyplavuje z těla škodliviny a organismus přijímá minerální látky. Několik minut v lázni s mořskou solí nejen uvolňuje a uklidňuje, ale zároveň posiluje obranyschopnost organismu a zlepšuje krevní oběh.

Krystalická sůl z Himalájí obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Tyto prvky byly součástí pramoře a mají i nyní pro lidský organismus centrální význam. Himalájská sůl posiluje organismus, pomáhá udržovat přirozenou vlhkost a pH pokožky. Pomáhá při kožních onemocněních a pomáhá udržovat vlhkost pokožky. Taktéž podporuje vlastní léčivou sílu těla.

Panenský kokosový olej má takové složení, které je velmi blízké tukům v naší pokožce, proto je tak dobře vstřebatelný a pro pokožku snadno využitelný. Je ideální pro suchou a citlivou pokožku. V zimě chrání dobře před mrazem a v létě naopak pečuje o kůži po opalování. Také dokáže regenerovat pokožku při spálení. Posiluje vlastní biosystém pokožky, pozitivně ovlivňuje její vzhled, zvyšuje její obranyschopnost, zvláčňuje a velmi krásně voní. Do soli ho přidáváme, aby pokožku mírně promastil.

100% esenciální olej vanilka působí antidepresivně, pomáhá při úzkosti, nervozitě, psychickém napětí či nespavosti, působí afrodiziakálně.

Použití: potřebné množství koupelové soli nasypte do připravené teplé lázně. Produkt není určen ke konzumaci!

Složení: Mořská sůl, Himalájská sůl, Panenský kokosový olej, drcené slupky kakaových bobů, 100% esenciální olej vanilka.

Hmotnost obsahu: 85g (2 koupele)

Minimální trvanlivost je 6 měsíců.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
soli
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4253260
Vloženo: 11.9.2013
Menu
--