Domů Prodané zboží prodejce Krasohled Krasohrátky... Vyrob si vílu Izerínu

Jedna pohádková bytost tu ovšem zůstala. Možná proto, že kdysi bývala člověkem, a tak pro ni pohádkové zákony nejsou dogmatem. Je to víla Izerína. Narodila se kdesi v nížině, jak říkáme my horáci, dole v kraji, v rodině bohatého šlechtice. Otec ji ale nutil do sňatku bez lásky, a tak milá dívka posbírala do rance šperky, které měla dostat věnem a proti toku řeky se pustila do hor. Tak došla až pod horu Bukovec...úryvek z článku Víla Izerýna od Kláry Hoffmanové

KRASOHRÁTKY jsou autorské sady ke kreativnímu tvoření, určené  pro malé děti i starší ženy, které milují rukodělnou práci.

V útulně zabaleném balíčku jsou k dispozici veškeré potřebné propriety, které potřebujete k vytvoření: vatový piškot s obličejem, dřevěná lopatka, filc, provázek, výseky kytiček, listů, přírodní produkty a samozřejmě šablona s popisem postupu práce. Disperzní lepidlo (Herkules) není součástí balíčku.

Cena za 1 kus. Zde objednáváte set na složení!

Velikost dekorace po sestavení 13 cm (bez provázku na zavěšení)

Dekorace, neprat.

***

Pokud si chcete vyrobit další skřítky sami nebo obdarovat někoho milého kreativní sadou KRASOHRÁTKY, můžete vybírat z mnoha druhů ZDE.

Sety jsou dárkově balené, obsahují návod a veškerý potřebný materiál k výrobě.

Barvy:
prodejní cena
145 Kč
Prodáno 16.3.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Krasohled
Katalogové č.: 4871830
Vloženo: 24.2.2014
Menu
--