Nový krém na obličej pro problematickou pleť. Krém obsahuje oleje, které neucpávají póry a zároveň krásně hydratují a matují. Obsahuje moje nejoblíbenější suroviny, které nejraději pro svoji pleť používám :-) Příjemná uklidňující vůně :-) Tento krém je taková obdoba Pleťového olejíčku s Tea Tree a citrónovou trávou.
Tento krémeček je oproti pleťovému olejíčku "lehčí" struktury a nezanechává mastné fleky na obličeji, tudíž je vhodnější na den :-) 50ml v tubě Ruční výroba, vlastní etiketa Složení: Aqua, Hroznový olej LZS, BIO Babassu máslo, BIO bambucké máslo, Glyceryl Stearate Citrate, Urea, Allantoin,Esence( tea tree, citrónová tráva), Tokoferol (vitamín E), Kyselina salicylová Aqua Hroznový olej LZS*-Silně protizánětlivé a regenerační účinky, zvláčňuje a zpomaluje stárnutí pokožky. Pro normální, mastnou i problematickou pokožku. BIO Babassu máslo-toto máslo je jedno z těch vzácnějších, svým složením se podobá kokosovému oleji, avšak tento má vyšší schopnost pronikat hlouběji do kůže. Dík svému složení krásně hydratuje, regeneruje, pečuje a chrání pleť proti stárnutí. Má antimikrobiální a antibakteriální účinky (kyselina laurová). Nemastí pokožku.
BIO Bambucké máslo-bambucké máslo má protizánětlivé, hojivé, regenerační účinky. Je vhodný pro všechny typy pleti. Zvláčňuje, hydratuje a poskytuje obranyschopnost proti vnějším vlivům.
Urea, neboli močovina- pro svůj hydratační účinek se používá v kosmetice pro změkčování kůže, anižuje nožství alergenů na kůži a obnovuje pružnost.
Allantoin- je organická kyselina, která má velmi silné regenerační, hojivé účinky. Působí příznivě na pokožku, která potřeba změkčit a uklidnit ( třeba po spálení sluncem, podráždění od vnějších podmínek, holení aj.)
Tokoferol(vitamín E)-přírodní konzervant, antioxidant, vitamín-působí proti vráskám a stárnutí, zlepšuje vzhled, zvyšuje pružnost, chrání proti UV záření, protizánětlivý Es.o.citrónová tráva-antibakteriální, antimykotické, protizánětlivé, antoxidační, sedativní a tonizující účinky Es.o.tea tree-antibkteriální, antimykotické, protizánětlivé, antimikrobiální, antiseptické antivirotické, stimulační a tonizující účinky. Je tehdy vhodný i na potírání oparů, akné... Kyselina salicylová-širokospektrální organická konzervační kyselina, která udržuje produkt přírodně konzervovaný, je povolený dle CPK standarů v přírodní kosmetice. Kyselina salicylová se přirozeně vyskytuje v např. tužebníku. Kyselina salicylová se užívá také k léčbě akné ( protože pomáhá bojovat se sekundárními infekcemi), pomáhá udržovat správný koloběk buněk na povrchu pleti (čistí pory a povzbuzuje tak růst nových buněk), ovlivňuje tvorbu mazu. *Lisovaný za studena |
prodejní cena
149 Kč
Prodáno 30.7.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
Informace o zboží
|