Domů Prodané zboží prodejce biorythme Krém pro smíšenou pleť ? Arganový olej, levandule

Hebký balzám s bambuckým (shea) máslem, vzácným arganovým olejem a 100% čistým éterickým olejem z levandule regeneruje pokožku a zabraňuje ztrátě vlhkosti. ,,Samo-konzervační" receptura bez obsahu vody zaručuje, že je krém skutečně koncentrovanou péčí, která hladí a hýčká vše, čeho se dotkne - a to vše zcela bez konzervantů.

image Typ pleti: Normální, smíšená, i zánětlivá

image Vůně: Krém krásně voní levandulovým éterickým olejem vysoké kvality

image Objem: 30 ml

image Složení: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jader), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Argania Spinosa Kernel Oil (arganový olej), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Lavandula Angustifolia Oil (levandulový éterický olej), Linalool*, Limonene* (*přirozené složky levandulového éterického oleje)

image 100% přírodní - bez ropných produktů (parafínu), palmového oleje nebo parabenů - a vhodný pro vegany

image Složení bez vody, která je nejlevnější kosmetickou surovinou. Díky tomu je koncentrovanou péčí a stačí ho použít velmi malé množství - vydrží tak velmi dlouho

image Používání je požitek díky hodnotným surovinám jako je bambucké máslo, arganový, kokosový, mandlový a avokádový olej. Ty bojují proti ztrátě vlhkosti, která je důležitá pro vitalitu a pružnost pleti

image ,,Samo-konzervační" receptura - krém neobsahuje žádné konzervanty

image Krém je balen v okrasném organzovém sáčku s visačkou

Použití: Stačí použít skutečně malé množství. Krém nanášejte ideálně na navlhčenou pleť (např. po ošetření obličeje pleťovou vodou nebo omytí), tato aplikace zajistí dokonalé vstřebání do pokožky. Ta se v případě použití optimálního množství krému neleskne, naopak je hebká a příjemná na dotek.

Spotřebujte: do 6 měsíců od otevření

Skladování: Skladujte při teplotě do +25 °C (přirozenou vlastností použitých rostlinných másel a olejů je, že se při velmi vysokých teplotách stávají tekutými - pokud by s vámi krém cestoval do teplých krajin a stal by se tekutým, nemá to žádný vliv na kvalitu - buď ho můžete dát ztuhnout do chladu (např. lednice) nebo ho můžete používat v tekuté podobě jako pečující ,,olej").

Arganový olej: Získává se ze stromů argánie trnité, které rostou pouze v jihozápadním Maroku a jsou chráněné organizací UNESCO. Plody jsou zpracovávány tradičními metodami berberskými ženami, proto je výtěžnost nízká a cena naopak velmi vysoká - arganový olej je výjimečný nejen z těchto důvodů, ale také pro svůj vysoký obsah rostlinného skvalanu, fytosterolů a vitaminů.

Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.7.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: biorythme
Katalogové č.: 7848195
Vloženo: 10.10.2016
Menu
--