Domů Prodané zboží prodejce indívo Krémový vlasový kondicionér bambus - okurka

Přírodní krémový kondicionér z aloe vera šťávy s extraktem z olivových listů, okurky a bambusu poskytuje vlasům intenzivní vitalitu a navrací jim pružnost a lesk. Ferment z olivového listu chrání vlasy před oxidačním stresem. Kokosový olej a extrakt z dužniny kokosu vlasy vyživují. Protein z quinoy a steroly z granátového jablka vlasy hydratují, přičemž steroly na vlasech navíc vytváří ochrannou bariéru. Díky isoflavonům z bambusu, které jsou plnohodnotnou přírodní alternativou syntetických silikonů, jdou vlasy dobře rozčesat, jsou hebké a lesklé.

PRO: Normální, suché či poškozené vlasy

POUŽITÍ: Aplikujte na mokré vlasy umyté šamponem. Nechejte několik minut působit a poté důkladně opláchněte vodou. Lze používat po každém mytí vlasů nebo jedenkrát týdně jako vlasová kůra.

INGREDIENTS: Aloe barbadensis leaf juice°, lactobacillus/olive leaf ferment extract, aqua, cetearyl alcohol, glycerin°, isoamyl laurate, cetyl alcohol, behentrimonium methosulfate, cocos nucifera (coconut) fruit extract°, punica granatum (pomegranate) sterols, glyceryl stearate, cucumis sativus (cucumber) fruit extract°, isoamyl cocoate, lactobacillus/arundinaria gigantea (bamboo) leaf ferment filtrate, hydrolyzed quinoa, cocos nucifera (coconut) pulp extract°, citrus aurantifolia (lime) peel oil distilled°, glyceryl caprylate, citrus medica limonum (lemon) peel oil°, sodium levulinate°, sodium anisate°, leuconostoc/radish root ferment filtrate, sodium phytate, citric acid, limonene*, citral*.

° bio (CERTIFIED ORGANIC); *ze směsi 100% přírodních éterických olejů (from clinical grade essential oils blend)

OBJEM: 50/150ml

vegan friendly

Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
vlasové zábaly
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.8.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 10702873
Vloženo: 30.6.2019
Menu
--