Domů Prodané zboží prodejce Pindrush Křišťálové ?

Srdce je vyrobeno z černého žíhaného drátu.Je ozdobené zlomky křišťálu a skleněnými broušenými ověsy.Zavěšeno je na drátovaném řetízku zakončeném háčkem na snadnější zavěšení.

Velikost : celková délka i se závěsem je 54 cm. 

Určeno do suchých vnitřních prostor!

ÚDRŽBA:

Čas od času ošetřete olejem a otřete do sucha.

Křišťál - účinky a vlastnosti
Popis:
Průsvitný, bezbarvý krystal křemene.
Význam:
Z řeckého názvu kristalus - čirý.
Použití:
Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. 
Projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle. 
Ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí, pomáhá při nevolnostech, závratích, bolestech hlavy a migréně, tlumí horečku. Příznivý účinek má i na vlasy, pokožku, nehty, sliznice a snižuje otoky.
Čištění a nabíjení:
Čistí se pod proudem vody nebo v misce s vodou, nabíjí se na přímém slunci (s výjimkou Brazilského křišťálu, který je citlivý na slunce a nabíjí se pouze v noci).
Čakry a léčivá síla kamenů: »
Vede člověka k celistvosti, která v sobě harmonicky sjednocuje pestrou mnohotvárnost života. Přináší jasnost a světlu duchu i duši a podporuje duchovní poznání. Pomáhá duši splynout s duší Universa. Uvolňuje blokády, ochraňuje a dává novou energii. 

Zdroj : internet

Barvy:
Styl:
romantický
Druh:
dekorace
,
závěsy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.8.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pindrush
Katalogové č.: 8827394
Vloženo: 12.9.2017
Menu
--