Domů Prodané zboží prodejce Zuzinick-materiál Kruhové jehlice dřevěné výměnné č. 4,5

Moderní pletací jehlice Knit Pro z řady "Symfonie" z lepeného barveného lakovaného dřeva, používají se dohromady se spojovacím lankem.

Vyberte si z variant v číslech 3 - 15. Jehlice jsou dlouhé cca 11,5 cm.

Pro milovnice odolných jehlic jsou dostupné i kovové s nerez povrchem.

Výborné kvalitní jehlice pro každou pletařku, která preferuje jehlice z přírodního materiálu. Mají ostré špičky, jsou pevné a velmi příjemné do ruky - nestudí a při práci necinkají. Příze po nich výborně klouže a přechody mezi lankem a jehlicemi jsou plynulé i u velmi silných jehlic. S pomocí spojovacího lanka vytvoříte kruhovou jehlici. Výhodou výměnných kruhových jehlic je možnost kombinovat podle potřeby různé síly jehlic a délky spojovacích lanek. Skvělou vlastností spojovacích lanek KnitPro je jejich perfektní pružnost, která je výhodná při pletení malých koužků technikou "magic loop" - třeba u ponožek, nebo rukávů.

Při pletení svetru, kdy potřebujete měnit sílu jehlic vám stačí jen jedno lanko a měníte pouze koncové jehlice. Můžete plést i několik projektů na stejné síle jehlic zároveň - pokud potřebujete jehlice, prostě je jen odšroubujete z lanka a nahradíte koncovými zarážkami - rozpletený projekt zůstává bezpečně na lanku a vy můžete jehlice použít s jiným lankem. možnost měnit délku lanka oceníte i při pletení např. trojcípých plédů, kde začínáte od několika oček a postupně přidáváte. Začnete s krátkým lankem a postupně je nahrazujete lanky delšími.

Lanka k jehlicím se vyrábí až do délky 150cm a i ta je možno ještě prodloužit pomocí spojek, takže můžete plést i libovolně širokou deku. (Spojky k lankům jsou dostupné na objednávku)

Poštovné upravuji podle velikosti zásilky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.2.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Zuzinick-materiál
Katalogové č.: 4416694
Vloženo: 25.10.2013
Menu
--