Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky Kryty na papírové kapesníčky

Pleteme z papíru s Pihu - 8x jinak kryt na papírové kapesníčky

Moji milí. Dovolila jsem si pro Vás připravit v návaznosti na mé e-publikace návod na výrobu 8 různých krytů na papírové kapesníčky, a to od "A" do "Z", včetně výroby horní desky krytu.

Publikace je návodem na upletení všech 8 různých krytů technikou papírového pletení (možno využít i pro pedig - bude nutno uzpůsobit potřebám pletaře z pedigu). Obsahuje názorně zpracované postupy všech použitých vazeb i vzorků, zpracovaných graficky formou návodu a doprovozených textem jak na to. Vše jsem se snažila podat velmi podrobně a názorně na 30 stránkách. 

Publikace již počítá s tím, že si umíte umotat ruličky, případně si je pořídíte zakoupením. Neobsahuje informace pro úplné začátečníky (postupy a návody jsou však přehledné, myslím, že i začátečník si poradí). Vše před vlastním pletením naleznete v publikaci Pleteme s Pihu - Než začnete plést. 

Publikace je ve formátu .pdf a bude Vám zaslána po uhrazení částky přes FP jako soubor přiložený ke komunikaci v objednávce. Chcete-li soubor zaslat jinam, uveďte e-mailovou adresu k objednávce. Máte-li před koupí dotaz, pište FP.

Cena za zpracovanou e-publikaci.

Bude Vás jistě zajímat:

Pleteme s Pihu - Než začneme plést

Pleteme s Pihu - Můj první papírový věneček

Pleteme s Pihu - Vazby, dna, víka, zavírky

V publikaci najdete i návod na výrobu Krytu z mého obchůdku.

Chystám pro Vás další publikace, ve kterých se budu specializovat na konkrétní výrobek s popisem celého postupu včetně pomůcek, materiálu, návodu vazby..... Mějte trpělivost a v případě zájmu se v obchůdku občas zastavte :o))))

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.2.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky
Katalogové č.: 5982353
Vloženo: 1.2.2015
Menu
--