Domů Prodané zboží prodejce la déesse Kurz 8 stylových typů - Praha 24.11.

Praha 24.11. 2018 Od 14:00 hod

Během odpoledního semináře se můžete seznámit  s metodou osmi stylových typů módní návrhářky Táni Havlíčkové. Jsem certifikovaná konzultantka  její metody a naučím Vás oblékat se „ podle Vaší duše“.

            Odívání je zvláštní disciplína. Oblékáme se sice s ohledem na prostředí – nechceme, aby nám bylo vedro nebo abychom neumrzly. Ale, co si budeme povídat, hlavně se oblékáme proto, aby nám to slušelo :-)

            Pokud chceme cokoli stylizovat, prostě si musíme vybrat ze širokého spektra a ostatní si „zakázat“, vybrat si prvky, které spolu souzní, ladí, mají k sobě blízko a vzájemně se podporují.

 

Potom vznikne celek, který má charakteristiku, má prostě styl.  

Ale co si vybrat?

Ideální je oblékat se nejen podle své postavy a barevného typu, ale především podle své duše. Podle toho, co je opravdu uvnitř nás.

Pak na nás všechno ladí, pak nám to prostě sluší.

Styl vychází z nás – to co ukážeme na povrchu, nás dotváří.

 

A přestože jsme  každá oblečena úplně jinak, můžeme  být všechny  krásné, chic a sexy, pokud se obléknete ve svém stylu. Všechny komponenty spolu budou ladit a vzájemně se podporovat.

 

A především budou podporovat nás. Naši duši, naši podstatu.

A o tom to celé vlastně je :-)

Seminář se koná v Praze a trvá cca 4 hodiny.

 

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.10.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: la déesse
Katalogové č.: 10013566
Vloženo: 30.10.2018
Menu
--