Levandulový květ mletý - drť - slouží jako exfoliant v různých kosmetických výrobcích, zejména účinný v mýdlech, tělových peelingů, koupelové kosmetice.
Složení: květ levandule lékařské - mletá, velmi jemná drť |
prodejní cena
18 Kč
Prodáno 22.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
Informace o zboží
|