Domů Prodané zboží prodejce Atelier jpd KVĚTY LOTOSU - MORGANIT, LABRADORIT, RŮŽENIN...

Opravdu úchvatný náramek z rondelek fasetovaného krásně růového morganitu, čistého křišťálu AAA, kuliček růženinu o průměru 6 a 8 mm, melounového quartzu 10mm, fasetovaného hematitu a nádherného labradoritu AAA s mimořádnou opalizací ve tvaru rondelek, faset. kuliček a placičky. Doplněno ručně vyráběným růžovým střapcem a přívěškem lotosu - květiny, kterou je náramek inspirovaný.

LOTOS - Podle buddhismu byl 1. květem, který se na světě objevil. Symbolizuje cestu života k osvícení. Vyrůstá z bahna, prodírá se špinavou vodou, až se nakonec čistý a zářivý objeví na hladině. Je symbolem znovuzrození, věčnosti a duchovnosti, krásy, štěstí, čistoty a harmonie.

Kombinaci minerálů v tomto náramku jsem vybrala nejen pro krásu, ale také tak,aby náramek fungoval jako velmi silný amulet a talisman. Pro lásku a proti stresu.

Do objednávky prosím uvést obvod zápěstí. Děkuji.

MORGANIT - Kámen čistoty srdce, nabo také andělský kámen je vzácnou odrůdou berylu.

Pomáhá nás dostat do souladu s přírodou, podporuje soucit, odstraňuje bezohlednost, fanatismus a zlé návyky. Má dar nám ukazovat i v období obrovského stresu veselejší stránky života. Výborný protilék na nešvary dnešní doby - proti stresu, zmatku a fyzickém přetížení. Dodává mír, pohodu a pokoj duše. Má jednu z nejvyšších frekvencí mezi kameny, pomáhá se naladit na spirituální vnímání světa. Vnáší do života lásku, nebo ji nechá znovu rozhořet a udžuje ji. Přináší empatii, sebekontrolu a trpělivost. Zmírňuje psychický tlak a vyvažuje emoce. Léčí karmickou bolest a bolesti z traumat minulých životů.

Podobně jako rodochrozit a růženin přitahuje lásku a milenci si ho vyměňují, aby posílili svůj vztah.

Otvírá, vyvažuje a čistí srdeční čakru, ale kladně působí i na korunní čakru.

RŮŽENIN - Symbol lásky, krásy a zdraví. Pomáhá nesmělým se projevit, učí trpělivosti. Rány srdce a duše, které vznikají tvrdostí, odmítnutím nebo nevšímavostí, se zacelí. Dává sílu odpouštět a učí sebelásce. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii. Ovlivňuje čakry: solár plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, nelibost, pocit viny a zlost. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Pomáhá přijímat změny. Vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

KŘIŠŤÁL - "Uchovává energii Matky Země, ale také vesmírnou energii s mocnou frekvencí. Je důležité, abychom v této době nosili při sobě kousek křišťálu, je to nejsilnější vodič. Můžete se propojit s obrovským množstvím vesmírné energie, ovlivní to vaše energetické pole, pomůže vstřebat vesmírnou energii a využít ji při duchovním probouzení. Až začne Matka Země zvyšovat svou frekvenci, bude pro všechny lidi prospěšné mít u sebe malý kousek křišťálu." - Kiesha Crowther (Malá Babička)

Křišťál podněcuje činnost všech energetických center v těle. Vnáší vibrující jiskru a energii do života.

Blahodárně působí i na nefunkční vztahy.

LABRADORIT - vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli, její spojení s kosmickými energiemi. Odklání nežádoucí energii od aury a brání úniku energie. Je to kámen ezoterického vědění umožňující zasvěcení do tajemných mysterií. Uvádí do souladu fyzickou i éterickou stavbu těla. Podporuje rozvoj intuice a duševních darů. Vynáší z podvědomí na povrch různá poseství a umožňuje jejich pochopení. Potlačuje strach, nejistotu a zbytky minulých křivd - i z minulých životů. Posiuje víru v sebe sama i v celý vesmír. Uklidňuje mysl. Přináší nové nápady, sílu a vytvalost.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
postříbřené
,
příze
Minerály a ostatní:
labradorit
,
křišťál
,
růženín
,
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.2.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Atelier jpd
Katalogové č.: 8602123
Vloženo: 10.6.2017
Menu
--