Domů Prodané zboží prodejce My Home Style LAPAČ SNŮ V BOHO STYLU - BÍLÝ XL

Tento romantický lapač snů v boho stylu může sloužit buď jako ochránce snů, ale i jako ozdoba vaší zdi či jako dekorace při zvláštních příležitostech.

Kruh lapače omotán bílou bavlněnou přízí a je vyplněn krásnou háčkovanou dečkou. Zlé sny a duchy odráží bavlněné paličkované krajkové stuhy, recyklované bavlněné stuhy a atlasové bílé stuhy. Nedílnou součástí lapače snů jsou i peříčka upevněná pomocí bílých dřevěných korálků. Lapač je dozdoben ručně vyrobenou látkovou bílou kytičkou. Bílá barva lapače znázorňuje klid a odpočinek.  

Průměr kruhu lapače je 25 cm. Celková délka lapače je 120 cm (+ očko k zavěšení).

Každý lapač je jedinečným originálem. 

Lapač snů zachycuje dobré sny a ty špatné odhání. Měl by být zavěšený v místnosti, kde dotyčná osoba spí, nejlépe poblíž okna nebo dveří, aby tak zajistil co nejlepší spánek, následně pak i bdělý stav. 

Kdo chce lapač snů využít jako ochranný symbol, měl by si ho pověsit nad postel. Pro zlepšení proudění energie čchi se doporučuje zavěsit ho na stěnu. Chcete-li zpomalit a rozptýlit škodlivé energetické toky v místnosti,zavěste ho ke stropu ve středu pokoje. Má-li zabránit úniku energie, pak jej umístěte do okna.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.11.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: My Home Style
Katalogové č.: 9650150
Vloženo: 18.6.2018
Menu
--