Domů Prodané zboží prodejce Auško Látkový košík - hranatý No.1

snad nejsem jediná kdo má doma spoustu drobností a nezbytností, v kuchyni pytlíčky s kořením, náhradní víčky, mňamky pro zvěř, děti i manžela .. v koupeně kosmetiku, odličovací tampony (a nejen odličovací), vlhčené ubrousky a krémy pro děti, v předsíni balónky pro psa, náhradní tkaničky a taky sadu na bleskové vyčistění bot, papírové kapesníky, které pořád hledám při odchodu ... o svém pracovním stole ani nemluvím ... pořád tyhle věci přesouvám z místa na místo, aby nebyli moc na očích, ale byli při ruce ... aby všichni věděli, kde je najdou, když je potřebují :)

a tak tu máme látkový košíček v rozměru 15x15 cm (výška 15+5cm), kam se všechno tohle schová, kde to každý najde a dokonce to může zůstat na očích, protože je to pěkné a roztomilé.

Košíček je ušit ze 100% bavlny, je vystužený aby držel tvar, dá se vyprat a je oboustraný, v případě nouze se na něj dá přišpendlit nějaký důležitý vzkaz nebo poznámka  ...

a každý může mít svůj, kde si schová jen svoje poklady (ano, mamina jich může mít víc , protože má hodně pokladů :)

Ráda Vám jej ušiju v kombinaci látek, která se Vám líbí :)

Barvy:
Styl:
městský
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Auško
Katalogové č.: 8372746
Vloženo: 19.3.2017
Menu
--