Domů Prodané zboží prodejce Lopilka Látkový ubrousek velký - modré hvězdičky

VÝPRODEJ

Látkové ubrousky ve velikosti 14 x 18cm.

   Svrchní strana 100% bavlněný úplet, spodní strana biobavlněný beránek. Ubrousky jsou oboustranné, jemné a měkoučké. Je to ekologická alternativa k jednorázovým. Šetřite přírodu a hlavně pokožku vašich dětí.

   Látkový ubrousek má všestranné využití. Na utírání pusinek, ručiček a zadečků dětí. Navlhčete vodou, popř. dětským olejíčkem, výborný je např. meruňkový. Dále se dá použít jako žínka na mytí, na odličování make-upu, složený napůl i jako intimka. Vhodný pro děti i dospělé.

  Praní do 60°C, žehlení a sušička ano, žehlete na bavlnu. Nebělit, chemicky nečistit a nepoužívat aviváž. Skvrny ošetřit nejlépe žlučovým mýdlem. Perte v ekologickém prášku nebo doma vyrobeném: mýdlové vločky + prací soda (+ popř.perkarbonát).

 Ubrousky Vám vydrží opravdu dlouho, a pokud už nebudou moc hezké, ještě s nimi můžete utírat prach, nádobí, leštit nábytek, boty, nebo cokoliv jiného Vás napadne.

 

Barvy:
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
bio bavlna
,
úplet
prodejní cena
32 Kč
Prodáno 17.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Lopilka
Katalogové č.: 10795783
Vloženo: 13.8.2019
Menu
--