Domů Prodané zboží prodejce AMAPOLA - rukodělná kosmetika Ledové mini mýdlo - vánoční edice

Prosím do poznámky napište zvolený dekor papíru a visačky.

Menší mýdélka vždy potěší a poslouží jako vkusný dárek. Mýdlo je nejprve zabaleno do pravého celofánu a poté je ukryto do papírové stříšky z kraftového či designového papíru. Následně je doplněno o visačku s vybraným textem pro různé příležitosti. Povinná etiketa výrobku je skryta uvnitř samotného balení a tak není navenek rušivá.

Mýdlo s vůní máty a eukalyptu vyvolá pocit chladivého vánku na kůži.

  • Výživné mýdlo pro pokožku namáhanou a zralou obsahuje kromě základních olejů i avokádový olej a kakaové máslo. Jak avokádový olej, tak i kakaové máslo dodávají pokožce notnou dávku hydratace, posilují ji, pomáhají jí udržet si elasticitu a působí proti jejímu stárnutí.
  • Spirulinový pudr je velmi bohatým zdrojem prospěšných látek a má širokospektrální účinky. Působí jako účinný antioxidant, regeneruje kožní buňky, vyhlazuje a rozjasňuje pokožku. Celkově pomáhá udržovat svěží a zdravý vzhled pokožky. Zároveň dává mýdlu i jeho krásně zelenou barvu.
  • Silice eukalyptu a máty peprné společně s mátou kadeřavou působí na pokožku chladivě a přináší jí svěží pocit. Z aromaterapeutického hlediska tyto oleje působí proti nachlazení a bolestem hlavy, podporují koncentraci a posilují nervy.

Hmotnost: 20 g (±10 %)

INCI (SLOŽENÍ):  Sodium Olivate (OLIVOVÝ OLEJ), Sodium Cocoate (KOKOSOVÝ OLEJ), Aqua (VODA), Sodium Avocadoate (AVOKÁDOVÝ OLEJ), Glycerin (GLYCERÍN), Sodium Castorate (RICINOVÝ OLEJ), Sodium Cocoa Butterate (KAKAOVÉ MÁSLO), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (EO EUKALYPTUS), Spirulina Powder (SPIRULINOVÝ PUDR), Mentha Piperita Oil (EO MÁTA PEPRNÁ), Mentha Spicata Crispa Herb Oil (EO MÁTA KADEŘAVÁ), Limonene

Pro prodloužení životnosti doporučujeme odkládat na mýdlenku, aby měl výrobek možnost přirozeně oschnout.

Skladujte v suchu a temnu do teploty 25°C.

prodejní cena
55 Kč
Prodáno 13.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: AMAPOLA - rukodělná kosmetika
Katalogové č.: 13750001
Vloženo: 10.12.2022
Menu
--