Domů Prodané zboží prodejce Abeik LENOCH banana pillow - relaxační (kojící) polštář

Banana pilow je známý spíše jako kojící polštář. Já ho nazývám tak, jak ho pojmenovala moje mladá tetička, které jsem tento polštářek vyrobila, když jí začalo bříško dorůstat do obřích rozměrů. Bolely jí záda a nemohla v noci spát. Po pár dnech, co banana pilow používala, jsem dostala tuto zprávu: This blue pillow is magic the last two weeks!!! It's the only thing helping me to be comfortable!!! :)

A po narození mého malého bratránka neupadl polštář v zapomnění...Naopak! Malý Liam ho začal okupovat od prvních dní a jeho rodiče si ho nemůžou vynachválit! Polystyren hřeje a dítě se cítí jako u maminky.

Banana pillow je dvouvrstvý. Vnější materiál je fleece a uvnitř je saténový vnitřní obal. Vnitřní potah je vybaven zipem, takže je možné polštář doplňovat.

Pokud si ale myslíte, že je pytel jen pro maminky s dětmi, tak se nenechte ošálit!!! Zamilovala si ho i moje babička, která ho používá buď za krk nebo pod ruce, když drátkuje. Velice nápomocný byl i mé známé, která ho používala při rehabilitaci po operaci. Prostě, i když se to nezdá...this pillow is magic!!!

Možné zhotovit v různých barvách!

Barvy:
Materiál - textil:
satén
,
fleece
prodejní cena
995 Kč
Prodáno 19.1.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Abeik
Katalogové č.: 3707849
Vloženo: 27.3.2013
Menu
--