Domů Prodané zboží prodejce indívo Lesk na rty - Coral

Tento přírodní lesk rty vyživí, zvýrazní jejich přirozenou barvu, podpoří správnou hydrataci a napomůže k efektu plnějších rtů.
Základního zabarvení jsme dosáhli pomocí extraktu z červené řepy a orleáníku barvířského. Jen lehce jsme ho doladili červeným minerálním oxidem.
Lesk obsahuje jedinečný komplex, který je významným zdrojem polysacharidů, bílkovin, aminokyselin, minerálů a vitamínů skupiny B. Tento komplex z kvasnic a lecitinu obsahuje fosfolipidy, které díky přirozené hydrataci rtů vyplňují drobné linky a napomáhají efektu plnějších rtů. Další zajímavostí jsou steroly z granátového jablka, které jsou schopny pojmout vodu v dvojnásobku své váhy. Dovedou držet vodu na povrchu rtů a zlepšovat funkci kožní bariéry, což znamená, že rty svou hydrataci lépe udrží a nevysychají.
CO2 extrakt z malin působí jako antioxidant a napomáhá rty chránit.

SLOŽENÍ: Jojobový olej*, ricinový olej*, extrakt z červené řepy, extrakt z oreláníku barvířského, cupuacu máslo, včelí vosk*, (slunečnicový olej & lecithin & extract z kvasnic)*, kakaové máslo*, kandelilový vosk, steroly z granátového jablka, CO2 extrakt z malin*, CO2 extrakt z rozmarýnu* - antioxidant, éterický olej sladký pomeranč*a růžová palma, minerální oxidy, geraniol, linalool.

*bio; přirozenou součástí éterických olejů

OBJEM: 10ml

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 7813798
Vloženo: 30.9.2016
Menu
--