Domů Prodané zboží prodejce AMAPOLA - rukodělná kosmetika Levandulové mini mýdlo - vánoční edice

Prosím do poznámky napište zvolený dekor papíru a visačky.

Menší mýdélka vždy potěší a poslouží jako vkusný dárek. Mýdlo je nejprve zabaleno do pravého celofánu a poté je ukryto do papírové stříšky z kraftového či designového papíru. Následně je doplněno o visačku s vybraným textem pro různé příležitosti. Povinná etiketa výrobku je skryta uvnitř samotného balení a tak není navenek rušivá.

Mýdlo s vůní rozkvetlých levandulových polí, která nikdy neomrzí.

  • Klasické mýdlo bez specifického zaměření sestává z vybrané kombinace rostlinných olejů vysoké kvality konkrétně z panenského olivového oleje lisovaného za studena, kokosového oleje, bambuckého másla, ricinového oleje a mandlového oleje.
  • Bambucké máslo a mandlový olej, který se řadí mezi nejcennější rostlinné oleje, poskytují pokožce notnou dávku hydratace a podporují její přirozenou obranyschopnost. Mandlový olej v kompozici účinkuje jako extra výživná složka, pokožku zklidňuje a hydratuje.
  • Za svou nafialovělou barvu vděčí mýdlo macerátu kořene kamejníku barvířského v olivovém oleji. I takto sytou barvu je možné získat přírodně.
  • Éterický olej získávaný z levandule nejenže nádherně voní, ale navíc podporuje regeneraci a hojení ran a napomáhá prokrvení pokožky. Z aromaterapeutického hlediska harmonizuje ducha.

Hmotnost: 20 g (±10 %)

INCI (SLOŽENÍ):  Sodium Olivate (OLIVOVÝ OLEJ), Sodium Cocoate (KOKOSOVÝ OLEJ), Sodium Shea Butterate (BAMBUCKÉ MÁSLO), Aqua (VODA), Glycerin (GLYCERÍN), Alkanna Tinctoria Root Extract (EXTRAKT KAMEJNÍKU BARVÍŘSKÉHO), Lavandula Hybrida Oil (EO LAVANDIN), Sodium Castorate (RICINOVÝ OLEJ), Sodium Sweet Almondate (MANDLOVÝ OLEJ), Linalool, Limonene, Geraniol

Pro prodloužení životnosti doporučujeme odkládat na mýdlenku, aby měl výrobek možnost přirozeně oschnout.

Skladujte v suchu a temnu do teploty 25°C.

prodejní cena
55 Kč
Prodáno 13.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: AMAPOLA - rukodělná kosmetika
Katalogové č.: 13750054
Vloženo: 10.12.2022
Menu
--