Domů Prodané zboží prodejce Medarek Levandulový balzám srdíčko

Balzám s omamnou levandulovou vůní pro všechny milovníky levandule :)


Levandulový balzám je vhodný na zvláčnění kůže celého těla. Zanechává kůži jemnou, hebkou a vyživenou. Balzám je vhodný pro každý typ pleti.

Zvyšujeme kvalitu našich výrobků a tak je nově Levandulový balzám sytě žlutý. Je to dáno olejem z pšeničných klíčků vyšší kvality.


Neobsahuje vodu, parabeny, umělá aromata.
Balzámu se nanáší malé množství. Rychle se vsákne do kůže a nezanechává mastný film.


Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Triticum Vulgare Germ Oil (olej z pšeničných klíčků), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej),  Tocopherol (přírodní vitamín E), Lavandula Angustifolia Oil (levandulový olej), Linalool, Limonene, Geraniol (látky přirozeně se vyskytující v levandulovém oleji)


Bambucké máslo nejvyšší kvality - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Ocení ho suchá a dehydratovaná pleť, ale to nejlepší z něj vytěží i zralá pleť.


Olej z pšeničných klíčků - obsahuje hojné množsví antioxidantů, minerálů a vitamínů. Je skvělým pomocníkem při boji s předčasným stárnutím pokožky, pleť dokáže rozjasnit, změkčit a zvláčnit. Blahodárně působí na suchou a namáhanou pokožku. Díky vysokému obsahu antioxidantů chrání kůži před působením volných radikálů, čímž dlouhodobě zvyšuje její obranyschopnost.


Mandlový olej - obsahuje vzácné esenciální kyseliny, proteiny, minerály a je bohatým zdrojem vitaminu E. Velmi rychle se vstřebává do pokožky, je dobře snášenlivý a proto vhodný pro všechny typy pleti - od suché přes citlivou se sklonem k zarudnutí až po stárnoucí pokožku. Jako zvláčňující a zklidňující pleťový a tělový olej skvěle působí i proti škodlivým vlivům prostředí a preventivně bojuje proti tvorbě vrásek.


Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.


Levandulový olej - zpravidla se používá pro zklidnění mysli, navozuje klidný spánek. Levandule regeneruje kožní buňky, omlazuje pokožku, pomáhá při popáleninách, spáleninách od slunce, má protizánětlivé účinky.


Balení: 25 ml, hliníkový kelímek ve tvaru srdíčka s etiketou.


Trvanlivost: Jeden rok, po otevření doporučujeme spotřebovat do půl roku.

Za nádherné etikety vděčíme ilustrátorce Terezce Křemínské, kterou zde na Fleru najdete pod přezdívkou curlytea.
O zásadách, které při výrobě naší kosmetiky dodržujeme, si můžete přečíst zde.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde.

Určení:
ženy
,
unisex
Druh:
masti
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 9896549
Vloženo: 22.9.2018
Menu
--