Domů Prodané zboží prodejce Materia prima LINHASITA celé klubko - grafitová 210

antracitová

Skoročerná.. velmi elegantní. šik

Jedná se o nejkvalitnější voskovou niť jaká v Jižní Americe existuje a možná i ve světě. Netřepí se, krásně drží tvar, má sametový lesk, je s ní radost pracovat! I po několika letech jsou náhrdleníky dělané z nich jako nové.

Ideální na práci s kůží, drhání, navlékání, jdou krásně zatavit plamenem..

Nitě jsou ze 100 procentního polyesteru, každé klubko má 100 gramů a 168 metrů. 

Nafotila jsem mé klubko z dílny, které už je hodně odvinuté, protože bylo po ruce. Vám pošlu samozřejmně zbrusu nové :-) 100 gramové.

POZNÁMKY A TIPY:

Protože mají v katalogu moc barev a bylo by neúnosné to vozit ve velkém, nabízím zde ty barvy, které sama považuji za vyjímečně hezké.

Na doplňkové fotce je vidět jak jsou baleny v originálních balení (pouze ilustrativní), tak zabalené ho dostanete i ode mne. Radím vždy zpět po použití klubko uložit do pytlíčku a budete mít krásnou a čistou niť na hodně let. Vosková niť má totiž tendenci se špinit, kdyby byla volně hozená někde v dílně...i to by nebyl konec světa, jde omýt. A chránit před světlem, prachem a vysokými teplotami ..

Na poslední fotografii je porovnáni s černou nití. Černá je ta v popředí.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.12.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Materia prima
Katalogové č.: 6338013
Vloženo: 21.5.2015
Menu
--