Domů Prodané zboží prodejce Medarek Lipový med 950 g

Květový lipový med, klasické balení 950 g, zdobeno lýkem a dřevěnou kytičkou :)

Lipový med je produktem včelek, které sbírají sladké šťávy a nektar převážně z líp. Med časem krystalizuje (i když později než např. smíšený med). Krystalizace je známka toho, že med nebyl pančován ani přehříván. Je to typický jev u českých medů. V případě, že Vám med zkrystalizuje a Vám to vadí, rozehřejte jej pomalu na topení, popř. ve vodní lázni při max. 42°C.

Datum spotřeby 12/2020

Faktura k medům na vyžádání.

O našem včelaření:

Včelaříme na Severní Moravě. Včelstva se snažíme vést způsobem blízkým jejich přirozenému životu v přírodě. Zbytečně do nich nezasahujeme. Včely samy nejlépe ví, co potřebují. 

Chováme je v dřevěných Langstrothových úlech. Nepoužíváme rámky a mezistěny z umělých hmot. Využíváme co nejvíce přírodní materiály. Včelí obydlí tedy sestává ze dřeva a včelího vosku, stejně jako je tomu v přírodě. To dává našim včelám vhodné podmínky pro jejich rozvoj a medu dobré předpoklady jeho kvality.

Vše, do čeho se pustíme, se snažíme dělat s respektem k přírodě a úctou k životu. To je naše filosofie, která se promítá ve všech oblastech našeho života a tedy i v našem včelařství.

A pak už je to na včelách. A samozřejmě taky na počasí :o)

Nádherné malované etikety máme (stejně jako etikety naší přírodní kosmetiky) od malířky Terezky Křemínské, která zde na Fleru tvoří pod přezdívkou curlytea.

Při objednávce 2 a více kusů se poštovné navyšuje na 180 Kč.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 9347349
Vloženo: 1.3.2018
Menu
--