Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa luxusní minerální náramek

V květu/in fiore. Originální autorský luxusní náramek z minerálů na paměťovém drátku. Minerály: amazonit, karneol, achát. Zdobeno štrasy a přívěsky ve tvaru motýlů a květiny. Univerzální velikost. Na paměťovém drátku - nepřetrhne se a drží tvar, snadná manipulace. Pouze minerály. Více o účincích minerálů v profilu v záložce minerály. Přívěsek lze vyměnit za minerál.

*

Achát se vyskytuje v různých barvách a tvoří různé kresby. Uzemňuje, a proto se z ezoterického hlediska používá k podpoře základní čakry. Dodává jistotu a sebedůvěru, zmírňuje pocit nedocenění a komplex méněcennosti. Zklidňuje ve stresových situacích a pomáhá při nadměrné psychické zátěži. Podporuje kreativitu a fantazii, vytrvalost, odvahu a vůli k životu. Posiluje důvěru ve vlastní schopnosti. Pomáhá přijímat kritiku a nepříznivé okolnosti. Podporuje funkci reprodukčních orgánů, zmírňuje horečnatá infekční onemocnění, tiší bolesti a alergie. Astrologicky se nejlépe hodí k Býkovi a Štírovi. Čistíme na křišťálu a přímém slunci, acháty tmavé barvy na nepřímém slunci.

Amazonit má zelenomodrou barvu. Byl nošen jako talisman již ve starém Egyptě a Mezopotámii. Je kamenem klidu, intuice, odvahy a pravdy. Podporuje vitalitu a rovnováhu v našem životě. Uklidňuje nervový systém a rozptyluje negativní energii. Zmenšuje strach a obavy. Odstraňuje blokády duševního charakteru. Navozuje pocit bezpečí. Podporuje sebekázeň, úspěch  a intuici. Udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Pohlcuje elektromagnetický smog. Odstraňuje blokády srdeční a krční čakry. Tlumí bolesti hlavy. Astrologicky se nejlépe hodí k Vodnáři. Nabíjíme na nepřímém slunci.

Karneol je kamenem odvahy, vitality, sexuality a sebejistoty. Svými teplými barvami do oranžové až hnědé symbolizuje vitální energii Země. Karneol nás vede k vědomému prožívání každého okamžiku. Jeho vibrace podněcují  tvořivost a sebedůvěr a podporují vitalitu, motivaci a  koncentraci. Pomáhá určit si v životě směr pro ty, kteří přešlapují na místě. Dodává odvahu. Povzbuzuje sexualitu. Dává schopnost aktivně jednat, cítit a žít. Chrání před závistí a záští. Zmírňuje žárlivost. Je talismanem úspěchu. V oblasti zdraví stimuluje metabolismus, močový systém a krevní oběh. Stimuluje základní a sakrální čakru a čakru solar plexu. Nabíjíme na přímém slunci nebo v misce s křišťálem. Astrologicky se nejlépe hodí k Beranu a Blížencům. 

Barvy:
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
achát
,
karneol
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.3.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 12861442
Vloženo: 24.10.2021
Menu
--