Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa luxusní minerální náramek

Jako dech/come il respiro. Originální autorský luxusní náramek z minerálů na paměťovém drátku: achát, amazonit, beryl, křišťál. Zdobeno štrasy a přívěskem ve tvaru květiny. Univerzální velikost. Na paměťovém drátku - nepřetrhne se, drží tvar, snadná manipulace. Pouze minerály. Více o účincích minerálů v profilu v záložce minerály. Přívěsek lze vyměnit za minerál.

*

Achát se vyskytuje v různých barvách a tvoří různé kresby. Uzemňuje, a proto se z ezoterického hlediska používá k podpoře základní čakry. Dodává jistotu a sebedůvěru, zmírňuje pocit nedocenění a komplex méněcennosti. Zklidňuje ve stresových situacích a pomáhá při nadměrné psychické zátěži. Podporuje kreativitu a fantazii, vytrvalost, odvahu a vůli k životu. Posiluje důvěru ve vlastní schopnosti. Pomáhá přijímat kritiku a nepříznivé okolnosti. Podporuje funkci reprodukčních orgánů, zmírňuje horečnatá infekční onemocnění, tiší bolesti a alergie. Astrologicky se nejlépe hodí k Býkovi a Štírovi. Čistíme na křišťálu a přímém slunci, acháty tmavé barvy na nepřímém slunci.

Amazonit má zelenomodrou barvu. Byl nošen jako talisman již ve starém Egyptě a Mezopotámii. Je kamenem klidu, intuice, odvahy a pravdy. Podporuje vitalitu a rovnováhu v našem životě. Uklidňuje nervový systém a rozptyluje negativní energii. Zmenšuje strach a obavy. Odstraňuje blokády duševního charakteru. Navozuje pocit bezpečí. Podporuje sebekázeň, úspěch  a intuici. Udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Pohlcuje elektromagnetický smog. Odstraňuje blokády srdeční a krční čakry. Tlumí bolesti hlavy. Astrologicky se nejlépe hodí k Vodnáři. Nabíjíme na nepřímém slunci.

Beryl byl v minulosti ceněn jako magický kámen, který upevňoval víru v Boha. Majiteli měl zajišťovat společenskou vážnost. Ochraňoval plavce na moři. Beryl podporuje věrnost v lásce a manželství. Posiluje naši auru a chrání nás před okolními negativními vlivy. Zvyšuje cílevědomost. Podněcuje odvahu, ulevuje od stresu a uklidňuje mysl. Posiluje nemocný zrak, reguluje krevní oběh, tiší menstruační bolesti, hojí záněty střev a léčí hemoroidy. Posiluje všechny čakry. Nabíjíme na krystalech křišťálu nebo ametystu a krátce i na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí k Býku, Kozorohu a Lvu.

Křišťál je kamenem kamenů. Je jedním z nejrozšířenějších minerálů. Název je odvozen z řeckého krystallos - led. Je ceněn jako kámen duchovního poznání, čistoty a dokonalosti náhledu. Symbolizuje světlo na Zemi. Má léčivou, očistnou energii a podporuje její tok v těle. Odebírá negativní energii a pozitivní energií nás nabíjí. Harmonizuje a zklidňuje tělo, uvádí ho do rovnováhy. Podporuje trpělivost, moudrost a  dokonalost. Podněcuje inspiraci a intuici, naši tvůrčí sílu. Čistí naši auru, odstraňuje blokády bránící průtoku energie. Prosvětluje naše emoce, myšlenky a představy. Působí na všechny neduhy. Čistí všechny čakry. Ochraňuje před elektrosmogem a neutralizuje geopatogenní zóny. K pročištění pokládáme na hematit, aby se křišťál vybil a pak nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Sám křišťál nabíjí a očišťuje jiné minerály. Astrologicky se nejlépe hodí ke Lvu, Kozorohu a Vodnáři.   

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
achát
,
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.3.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 12835860
Vloženo: 15.10.2021
Menu
--