Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa luxusní minerální náramek

Pro štěstí/per fortuna. Originální autorský luxusní náramek z minerálů na paměťovém drátku. Minerály: růženín, achát, avanturín, fluorit, ametyst, jaspis. Zdobeno štrasy a přívěskem z oceli ve tvaru čtyřlístku. Univerzální velikost. Na paměťovém drátku - nepřetrhne se a drží tvar, snadná manipulace. Pouze minerály. Více o účincích minerálů v profilu v záložce minerály. Přívěsek lze vyměnit za minerál.

*

Achát se vyskytuje v různých barvách a tvoří různé kresby. Uzemňuje, a proto se z ezoterického hlediska používá k podpoře základní čakry. Dodává jistotu a sebedůvěru, zmírňuje pocit nedocenění a komplex méněcennosti. Zklidňuje ve stresových situacích a pomáhá při nadměrné psychické zátěži. Podporuje kreativitu a fantazii, vytrvalost, odvahu a vůli k životu. Posiluje důvěru ve vlastní schopnosti. Pomáhá přijímat kritiku a nepříznivé okolnosti. Podporuje funkci reprodukčních orgánů, zmírňuje horečnatá infekční onemocnění, tiší bolesti a alergie. Astrologicky se nejlépe hodí k Býkovi a Štírovi. Čistíme na křišťálu a přímém slunci, acháty tmavé barvy na nepřímém slunci.

Ametyst je odrůda křemene fialového zabarvení. Ve středověku  byl nošen jako ochranný amulet. Jako kámen cudnosti byl oblíben církevními hodnostáři. Tento mimořádně mocný kámen má obrovskou ochrannou silou. Je kamenem duchovní čistoty a meditace. Zahání negativní emoce, stres, nespavost a noční můry. Tiší strachy, vztek, obavy a zlobu. Rozvíjí intuici. Dodává optimismus, posiluje věrnost a lásku. Podporuje obětavost, nezištnost a pokoru. Uvádí do rovnováhy nejen mysl, ale i emoce. Čistí auru od negativní energie. Harmonizuje korunní čakru. Je kamenem intuice a inspirace. Jeho energie probouzí vůli opustit staré návyky a emoce a nahradit je novými. Probouzí v nás dobrotu a lásku. Harmonizuje mezilidské vztahy. Otevírá naše srdce lásce, harmonizuje srdeční čakru. Ametyst podporuje hluboký spánek, tiší bolest fyzickou i emoční, zahání úzkosti, pomáhá při bolestech hlavy. Používá se i pro čištění bytových prostor, společně s růženínem a křišťálem. Astrologicky se nejlépe hodí k Beranu, Kozorohu, Rybám, Střelci a Panně. Čistíme na křišťálu a nepřímém slunci.

Avanturín se vyskytuje v různých barvách: zelené, modré, žluté a oranžové (sluneční kámen). Aktivuje srdeční čakru, kde tiší nadměrné emoce a podporuje radost, rozvahu, vnitřní klid a štěstí. Zahání nezdravé myšlenky a negativní myšlenky. Poskytuje naději. Napomáhá uvolnění a klidnému spánku. Zvyšuje vnímavost, vytrvalost, kreativitu. Podporuje prosperitu. Aktivuje imunitní systém a podporuje krevní systém. Zmírňuje migrény. Můžeme nabíjet na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí k Býku, Raku a Střelci.

Fluorit má nejčastěji kombinaci barev domodra, dozelena a dofialova. V dávných dobách se nosil jako talisman ochraňující proti černé magii. Bývá nazývan kamenem géniů. Je kamenem temenní čakry, protože snižuje oscilaci mozkových buněk a podporuje otevírání se duchovnu. Je kamenem mysli, síly a sebedůvěry. Má ochrannou moc, posiluje mysl, zahání úzkost, posiluje rovnováhu, navozuje vnitřní klid, zvyšuje koncentraci a zlepšuje paměť. Vyrovnává citový život, ulevuje od depresí. Podporuje sebedůvěru, probouzí duševní čistotu, bystří naši pozornost. Obnovuje sexuální rozkoš. Regeneruje plíce, pomáhá při onemocněních dýchacích cest. Zklidňuje nervovou soustavu. Působí proti elektromagnetickému záření. Je citlivý na přímé sluneční světlo, proto dobíjíme na nepřímém slunci nebo na křišťálu. Astrologicky se nejlépe hodí k Rybám a Vodnáři. 

Jaspis se vyskytuje v různých odstínech zemitých barev, růžové a červené. Může mít na sobě i kresbu. Jaspis je kamenem klidu, uzemnění a rovnováhy. Podporuje  soustředění, stabilitu a vyrovnanost. Přináší vnitřní sílu a útěchu při zklamání, hlavně z lásky. Stimuluje sexuální rozkoš. Jeho hutná vibrace v nás pěstuje skromnost, soucit, pochopení, trpělivost a touhu konat dobro. Podporuje kreativitu a souznění s přírodou. Zahání strach a nejistotu z budoucnosti. Jaspis pomáhá při široké škále zdravotních problémů. Posiluje krevní oběh, ulevuje trávícím neduhům, aktivuje sexuální pud, povzbuzuje činnost jater a slinivky. Celkově dodává organismu sílu. Nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí k Panně, Vodnáři a Rybám. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
ametyst
,
achát
,
jaspis
,
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.4.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 12861466
Vloženo: 24.10.2021
Menu
--