Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa luxusní minerální náramek - fluorit, růženín, ...

Luxusní minerální náramek: fluorit, růženín, bronzit, avanturín, sklo.

Přívěsek z nerez oceli.

Univerzální velikost, navlečeno na paměťovém drátu. Drží tvar, nepřetrhne se, nemá zapínání. Navléká se po jednotlivých otočkách.

Náramek má 7 otoček.

*

Avanturín se vyskytuje v různých barvách: zelené, modré, žluté a oranžové (sluneční kámen). Aktivuje srdeční čakru, kde tiší nadměrné emoce a podporuje radost, rozvahu, vnitřní klid a štěstí. Zahání nezdravé myšlenky a negativní myšlenky. Poskytuje naději. Napomáhá uvolnění a klidnému spánku. Zvyšuje vnímavost, vytrvalost, kreativitu. Podporuje prosperitu. Aktivuje imunitní systém a podporuje krevní systém. Zmírňuje migrény. Můžeme nabíjet na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí k Býku, Raku a Střelci.

Bronzit je kamenem odvahy. Napomáhá rozhodnosti. Přináší stabilitu a vnitřní mír. Ochraňuje před úzkostnými stavy. Pomáhá překonat bolestivé vzpomínky. Působí na kožní problémy. Podporuje funkci ledvin a srdce. Mírní bolest.

Fluorit má nejčastěji kombinaci barev domodra, dozelena a dofialova. V dávných dobách se nosil jako talisman ochraňující proti černé magii. Bývá nazýván kamenem géniů. Je kamenem temenní čakry, protože snižuje oscilaci mozkových buněk a podporuje otevírání se duchovnu. Je kamenem mysli, síly a sebedůvěry. Má ochrannou moc, posiluje mysl, zahání úzkost, posiluje rovnováhu, navozuje vnitřní klid, zvyšuje koncentraci a zlepšuje paměť. Vyrovnává citový život, ulevuje od depresí. Podporuje sebedůvěru, probouzí duševní čistotu, bystří naši pozornost. Obnovuje sexuální rozkoš. Regeneruje plíce, pomáhá při onemocněních dýchacích cest. Zklidňuje nervovou soustavu. Působí proti elektromagnetickému záření. Je citlivý na přímé sluneční světlo, proto dobíjíme na nepřímém slunci nebo na křišťálu. Astrologicky se nejlépe hodí k Rybám a Vodnáři. 

Růženín je kámen nesobecké lásky, probouzí v nás cit přátelství a mírnost. Již od antických dob byl ctěn jako kámen lásky a srdce. Má jemné růžové odstíny. Otevírá srdce a prohlubuje smyslové vnímání. Probouzí naši fantazii, tvořivost a inspiraci. Učí nás trpělivosti při komunikaci s jinými lidmi. Chrání nás před vším špatným a hrubým. Navozuje klidný spánek, posiluje funkci srdce. Růženín čistí, uklidňuje a posiluje srdeční čakru. Pomáhá tišit zjitřené citové rozpoložení. Čistí prostor od elektromagnetického smogu. Doporučuje se umístit růženín poblíž přístrojů, které tento smog vyzařují (televize, počítač). Neutralizuje nezdravé prostředí. Také příznivě působí na nemoci pohlavních orgánů u žen i mužů. Růženín nás na duchovní cestě provází jako strážný anděl. Čistíme a nabíjíme na nepřímém slunci nebo na křišťálu a ametystu. Astrologicky se nejlépe hodí k Býku a Vahám. 

*

K tomuto náramku se hodí tyto náušnice ZDE

nebo tyto náušnice ZDE

nebo tyto náušnice ZDE

nebo tyto náušnice ZDE

Další šperky s avanturínem ZDE

Další šperky s bronzitem ZDE

Další šperky s broušeným sklem ZDE

Další šperky s fluoritem ZDE

Další šperky s růženínem ZDE

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
,
sklo
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.5.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 13826120
Vloženo: 28.1.2023
Menu
--