Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa luxusní minerální náušnice - citrín a láva

Pohádka/fiaba. Luxusní minerální náušnice: citrín a láva. Veškeré komponenty z nerez oceli. Nemění barvu, nedráždí kůži, vhodné pro alergiky. Délka náušnic 5 cm. Velikost koulí 1 cm.

*

Citrín má světle žlutou barvu. Býval uctíván jako kámen slunce. Pohlcuje negativní energii, působí jako čistič. Uchovává v sobě sluneční energii a majiteli předává energii a teplo. Pomáhá překonat smutek a deprese. Dodává sebedůvěru. Přináší vnitřní klid, pocit bezpečí a hřejivého tepla. Projasňuje mysl a podporuje kreativitu. Tiší bolesti neklidného srdce. Podporuje odvahu, dynamické jednání a rychlé rozhodování. Působí zejména na čakru solar plexu, kde rozhání emoce neklidu, strachu a nespokojenosti. Pomáhá při léčení cukrovky, depresí, trávících neduhů. Rozvíjí optimismus. Nabíjíme krátce na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí ke Lvu, Blížencům, Panně a Býku.

Láva je silným ochranným kamenem. Odráží fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Dodává životní energii a současně uklidňuje. Zvyšuje sebevědomí, odhodlání, odvahu a vitalitu. Posiluje v nás radost, optimismus a naději. Stabilizuje a uzemňuje. Zmírňuje bolesti a napětí ve svalech.  

Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
citrín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.8.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 13405858
Vloženo: 21.6.2022
Menu
--