Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa luxusní minerální náušnice - hematit, magnezit, ..

Luxusní autorské minerální náušnice: hematit, magnezit a křišťál. Chirurgická ocel - nemění barvu, nedráždí kůži. Pouze minerály. Více o účincích minerálů v profilu v záložce minerály.

Šperk balen v pytlíčku na šperky z organzové látky (zdarma, dárek ode mě). 

Chcete obdarovaného ještě více potěšit? Pak místo organzového pytlíčku nechte šperk zaslat v luxusní dárkové krabičce. Krabičky na šperk k zakoupení ZDE. Vyberte krabičku vhodných rozměrů. Nejste si jisti, zda krabička pasuje? Napište do zprávy a já Vám poradím. 

*

Hematit byl již Babylóňany uctíván jako talisman štěstí a úspěchu. Je kamenem uzemnění, ochrany a rovnováhy. Jeho klidná vibrace přináší sílu a vitalitu. Při vyčerpání pomáhá aktivovat skryté rezervy, posiluje organismus. Zabraňuje negativním energiím vstoupit do aury. Uvádí do rovnováhy tělo i ducha. Aktivuje rozhodnost a vůli k činu. Odstraňuje psychické výkyvy. Zvyšuje seběvědomí, spolehlivost, důvěryhodnost, soustředění, zlepšuje paměť a rozvíjí osobnost. Pomáhá překonávat plachost. Zahání úzkost a nespavost. Podporuje tvorbu červených krvinek a aktivuje krevní oběh. Není vhodné nosit ho při zánětech. Působí na kořenovou čakru. Nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí ke Štíru a Beranu. 

Křišťál je kamenem kamenů. Je jedním z nejrozšířenějších minerálů. Název je odvozen z řeckého krystallos - led. Je ceněn jako kámen duchovního poznání, čistoty a dokonalosti náhledu. Symbolizuje světlo na Zemi. Má léčivou, očistnou energii a podporuje její tok v těle. Odebírá negativní energii a pozitivní energií nás nabíjí. Harmonizuje a zklidňuje tělo, uvádí ho do rovnováhy. Podporuje trpělivost, moudrost a  dokonalost. Podněcuje inspiraci a intuici, naši tvůrčí sílu. Čistí naši auru, odstraňuje blokády bránící průtoku energie. Prosvětluje naše emoce, myšlenky a představy. Působí na všechny neduhy. Čistí všechny čakry. Ochraňuje před elektrosmogem a neutralizuje geopatogenní zóny. K pročištění pokládáme na hematit, aby se křišťál vybil a pak nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Sám křišťál nabíjí a očišťuje jiné minerály. Astrologicky se nejlépe hodí ke Lvu, Kozorohu a Vodnáři.   

Magnezit svou bílou barvou symbolizuje čistotu, nevinnost a volnost. Brání před intrikami ostatních a před falešnými přáteli. Magnezit je kámen očistný. Posiluje naši vůli a zahání všechny závislosti. Zahání stres a dodává klid. Pomáhá v komunikaci s ostatními a posiluje sebevědomí. Naučí nás přijímat sama sebe a ostatní takové jací jsou, bez potřeby je měnit. Nejvíce působí v oblasti rukou. Odstraňuje radioaktivitu a jiné nečistoty z těla, zmírňuje bolesti hlavy a zubů. Čistíme a nabíjíme na křišťálu při úplňku nebo na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí k Vahám. 

*

Další šperky s hematitem ZDE

Další šperky s křišťálem ZDE

Další šperky s magnezitem ZDE

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
křišťál
,
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.12.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 13033131
Vloženo: 20.12.2021
Menu
--