Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa luxusní náušnice - perla říční

Zrozená z perel/nata dalle perle. Luxusní náušnice z pravé říční perly a nerez oceli. Nerez ocel nemění barvu, nedráždí kůži, vhodná pro alergiky.

Velikost perly 0,8 cm.

Velikost háčku 4 cm.

Šperk balen v pytlíčku na šperky z organzové látky (zdarma, dárek ode mě). 

Chcete obdarovaného ještě více potěšit? Pak místo organzového pytlíčku nechte šperk zaslat v luxusní dárkové krabičce. Krabičky na šperk k zakoupení ZDE. Vyberte krabičku vhodných rozměrů. Nejste si jisti, zda krabička pasuje? Napište do zprávy a já Vám poradím. 

*

Perly vznikají z perleťové hmoty vylučované některými druhy mlžů. Zrnko písku vnikne do dutiny mlže a obrůstá perletí. Ve starověkém Egyptě a Římě symbolizovaly perly moc, v arabských zemích moudrost. Sloužily jako amulety ochraňujícími před nehodami a neštěstími. Nošeny jako šperky posilují odhodlání. Svůj název mají z latinského slova perula – hruštička. Perla je symbolem proměny a čistoty. Je obrazem našeho duchovního vývoje. Ukazuje nám, že můžeme dosáhnout dokonalosti a krásy, i když jsme malí nebo utiskovaní. Černé perly nás chrání před falešnými přáteli. Perla je velmi citlivá. Po 150 letech se rozpadá, postupným vysycháním dostává trhliny. Její životnost zkracují vlhko, pot a kosmetika. Perla stimuluje čakru hrdla a čela. Astrologicky se nejlépe hodí k Blížencům, Raku, Rybám a Váhám, černá perla ke Kozorohu.  

*

Další šperky s perlami ZDE

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
perla říční
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.12.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 13511613
Vloženo: 27.8.2022
Menu
--